|

Antalyaspor geriye düştüğü maçta 3 puanı aldı

Süper Lig'in 36. haftasında Antalyaspor sahasında Konyaspor'u konuk etti. Mücadele Akdeniz ekibinin 3-2'lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonucun ardından Nuri Şahin'in öğrencileri yenilmezlik serisini 14 maça çıkardı.

Haber Merkezi
21:58 - 9/05/2022 Pazartesi
Güncelleme: 22:02 - 9/05/2022 Pazartesi
Yeni Şafak
Antalyaspor-Konyaspor
Antalyaspor-Konyaspor

Süper Lig'de 36. haftanın kapanış maçında Avrupa kupalarını hedefleyen Antayaspor sahasında, ligde ikinciliği hedefleyen Konyaspor'u konuk etti. Oldukça çekişmeli geçen mücadeleyi iki kez yenik duruma düşmesine rağmen 3-2'lik skorla Antalyaspor kazandı.

Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Luiz Adriano, 16. dakikada Alassane Ndao ve 66. dakikada penaltıdan Haji Wright kaydetti. Konuk ekip Konyaspor'un golleri ise 5. dakikada penaltıdan Guilherme Sitya ve 13. dakikada Endri Cekici attı.

Bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 55'e yükseltti ve yenilmezlik serisini 14 maça çıkardı. Konyaspor ise 64 puanda kaldı ve ligde ikincilik şansını zora soktu.

Süper Lig'in 37. haftasında Antalyaspor deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu olacak. Konyaspor ise sahasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek.

#Süper Lig
#Antalyaspor
#Konyaspor
2 yıl önce