|

İtalyanlar yazdı: İşte Arda Güler'i isteyen dev kulüpler

La Gazzetta dello Sport, "Böyle yetenek 100 yılda bir gelir" başlığıyla Fenerbahçeli Arda Güler'i manşetine taşıdı. Haberde; Bayern Münih, Liverpool ve Arsenal gibi takımların genç futbolcu için yakında devreye gireceği iddia edildi.

09:13 - 10/11/2022 Perşembe
Güncelleme: 09:27 - 10/11/2022 Perşembe
Yeni Şafak
Arda Güler, bu sezon sarı-lacivertli formayla çıktığı 12 maçta 3 gol atıp 1 de asist kaydetti.
Arda Güler, bu sezon sarı-lacivertli formayla çıktığı 12 maçta 3 gol atıp 1 de asist kaydetti.

İtalya'nın en önemli gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i manşetine taşıdı. İtalyan gazetesi, 17 yaşındaki futbolcu için hazırladığı dosyada Arda'yı, keşfedilişinden Fenerbahçe serüvenine kadar mercek altına aldı.

İtalyan gazetesinin, "Böyle yetenek 100 yılda bir gelir" başlığıyla verdiği haberde, "Arda Güler 14 yaşında Gençlerbirliği Akademisi'nde oynarken keşfedildi" denildi.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Perreira'nın da sözlerine yer veren La Gazzetta dello Sport, Portekizli çalıştırıcının genç yıldız için, "Gördüğüm en büyük yeteneklerden biri" sözlerini haberine taşıdı.

Son olarak Dinamo Kiev karşısında Arda'nın 1 gol atıp 1 asist yaptığını belirten İtalyanlar, Bayern Münih, Liverpool ve Arsenal gibi takımların genç futbolcu için yakında devreye gireceğini öne sürdü.

#Arda Güler
#Fenerbahçe
#Bayern Münih
#Liverpool
#Arsenal
1 yıl önce