|

Avusturya-Macaristan: 0-2 / MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ

Euro 2016 F Grubu'nda Macaristan, Avusturya'yı 2-0 mağlup etti. Macaristan'ın gollerini 62.dakikada Adam Szalai ve 87.dakikada Stieber attı. Avusturya-Macaristan maçının özeti ve gollerini yenisafak.com'dan izleyebilirsiniz. Avusturya'nın 10 kişi tamamladığı maçta Macaristan, Adam Szalai ve Stieber'in attığı gollerle Avusturya'yı mağlup etmeyi başardı. Avusturya-Macaristan maçının geniş özetini buradan izleyin.

Yeni Şafak
20:31 - 14/06/2016 Salı
Güncelleme: 23:04 - 14/06/2016 Salı
Yeni Şafak
Macaristanlı futbolcular Szalai'nin attığı golden sonra böyle sevindi.
Macaristanlı futbolcular Szalai'nin attığı golden sonra böyle sevindi.

Euro 2016 F Grubu'nda Avusturya, Macaristan ile karşılaştı. Avusturya, Macaristan'ı 62.dakikada Adam Szalai ve 87.dakikada Stieber'in attığı gollerle 2-0 yendi. Avusturya-Macaristan maçının özeti ve gollerini yenisafak.com'dan izleyebilirsiniz. Portekiz ve İzlanda ile aynı grupta yer alan Avusturya ve Macaristan F Grubu ilk maçında karşı karşıya geldi. Avusturya'yı Szalai ve Stieber'in attığı gollerle 2-0 yenen Macaristan Euro 2016'ya iyi bir başlangıç yaptı. Avusturya'nın Macaristan'ı 1-0 yendiği maçın özeti ve golleri bu haberde.



Macaristan tarih yazdı!

Stade de Bordeaux'de oynanan maçı Fransız hakem Clement Turpin yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısı büyük çekişmeye sahne olurken, iki ekip de golü bulamadı ve devre golsüz sona erdi.



İkinci yarıya Avusturya daha iyi başlasa da ağları havalandıran Macaristan oldu. 62. dakikada Kleinheisler'in asistinde Adam Szalai takımını öne geçiren golü kaydetti. Eşitliği yakalamak isteyen Avusturya, 66. dakikada topu ağlara gönderse de öncesinde Fransız hakem Turpin faul olduğu gerekçesiyle golü geçersiz saydı. Rakibine faul yapan Dragovic, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bir kişi eksik rakibi karşısında baskısını daha da arttıran Macaristan 2. golü buldu. 87. dakikada Zoltan Stieber skoru belirleyen golü kaydetti. Mücadelen 2-0 galip yarılan Macaristan, turnuvaya 3 puanla başladı. Avusturya-Macaristan maçının özeti ve golleri burada.



AVUSTURYA-MACARİSTAN MAÇININ GOLLERİ;







-



-






















#Avusturya
#Macaristan
#Euro 2016
#Szalai
#Stieber
8 yıl önce