|

Başarıya imza attılar

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Sezer Badur ve Murat Tosun'un bordo-mavili formayla başarılı olacaklarına inandığını belirterek, “Bu oyuncularla gücümüze güç kattık” dedi.

KAMİL ANAHAR
00:00 - 9/01/2010 Cumartesi
Güncelleme: 23:22 - 8/01/2010 Cuma
Yeni Şafak
Başarıya imza attılar
Başarıya imza attılar

Trabzonspor, Sivasspor'dan Sezer Badur ve Ankaraspor'dan Murat Tosun ile resmi sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde düzenlenen imza törenine katılan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, her iki oyuncunun uzun yıllar Trabzon'a hizmet edeceğine inandığını belirterek, 'Bu oyuncular Trabzonspor futbol takımına güç katacaktır' dedi.

Murat Tosun ise Trabzonspor gibi büyük bir camiada oynamanın kolay olmadığını belirterek, başarılı bir sezon geçirmek istediğini kaydetti. Sezer de Trabzonspor teknik direktörü ve yöneticilerine kendisine inandıkları için teşekkür ederek, 'Trabzon forması altında elimden geleni yapmaya çalışacağım' diye konuştu. Futbolcular 2.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Murat 21, Sezer ise 27 numaralı formayı giyecek.


'Doktor değil, kaleci oldum'

Trabzonsporlu kaleci Tolga Zengin, doktor olmak istemesine rağmen, futbol sevgisinden vazgeçemediğini ve kaleci olduğunu söyledi. Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden futbolcu, öğrencilerle bir araya geldi. Tolga, “Beslenmeye çok önem verdim. Düzenli olarak spor yaptım. Sonuçta boyum bu noktaya geldi' dedi. Öğrencilik yıllarında futbolla ilgilendiğini anlatan Tolga, “Küçükken en büyük hedefim doktor olmaktı. Bunun için çok uğraştım ama daha sonra futbol sevgisi ağır bastı ve yeteneğim doğrultusunda kaleci oldum' diye konuştu.


Kolombiyalı Gutierrez için Şota devreye girdi

Kolombiyalı Teofilo Gutierrez için Trabzonsporun eski futbolcusu Şota devreye girdi. Şota'nın 52 maçta 41 gol atan futbolcu için “Vereceğiniz paralara pişman olmazsınız” dediği öğrenildi.


İmzayı atan Sezer Badur bugün sahada

Ziraat Kupası'nda Denizli Belediye ile karşılaşacak Trabzonspor'un Onur, Ömer, Giray, Egemen, Ferhat, Selçuk, Sezer, Gabric, Gökhan ve Umut 11'iyle mücadele etmesi bekleniyor.


14 yıl önce