|

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın yeni transferini açıkladı

Beşiktaş, uzun süredir aradığı forvet arayışını sonlandırmak üzere. Çaykur Rizespor maçından sonra açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, Liverpool'un Belçikalı forvet oyuncusu Michy Batshuayi'yi transfer etmek üzere olduklarını duyurdu. Peki Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Batshuayi kimdir, nasıl bir futbolcudur ve hangi takımda oynuyor? Batshuayi ile tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

23:27 - 13/08/2021 Cuma
Güncelleme: 00:21 - 14/08/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor maçı sonrasında kadrolarına katmak üzere oldukları forvet oyuncusunu açıkladı. Siyah beyazlıların bonservisi Chelsea'de bulunan Belçikalı forvet oyuncusu Michy Batshuayi ile büyük ölçüde anlaştığı ortaya çıktı.

Sergen Yalçın Batshuayi ile ilgili ne dedi?
  • "Elimizden geldiğince, ekonomik olarak kulübü sıkıntıya sokmadan doğru transferleri yapmaya çalışıyoruz. Doğal olarak süreç uzuyor. Geç mi kaldık evet ama Avrupa'dan oyuncu almak, santrfor seçimi yapmak çok zor. Son olarak Batshuayi ile ilgileniyoruz bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta burada olur diye düşünüyoruz. Stoper bölgesine ve merkez orta sahaya da futbolcu katmaya çalışıyoruz ama kolay değil. Verdiğimiz rakamlar da küçümsenecek rakamlar değil. Futbolcuların bizi tercih etme nedenleri bu. Aynı zamanda tabii Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız, bu yüzden de avantajlıyız. Avrupa'da bu paraları da alamayabilirler. İnşallah bir iki transfer daha yapacağız"

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Michy Batshuayi kimdir, nasıl bir futbolcudur, hangi takımda oynuyor?

Futbola kariyerine 2003 yılında Belçika takımlarından Standard Liege alt yapısında başlayan Michy Batshuayi, 2011 yılında A takıma yükselmeyi başardı. Forvet mevkisinde görev yapan golcü, 2014 yılında Marsilya’ya transfer oldu. Batshuayi, 2016 yılında İngiliz devi Chelsea’ye imza attı. 2022 Haziran ayına kadar Chelsea ile sözleşmesi bulunan oyuncu sırasıyla Borussia Dortmund, Valencia ve Crystal Palace’da kiralık olarak forma giydi.

Batshuayi'nin bonservisi ne kadar?

Beşiktaş'ın istediği 27 yaşındaki golcü futbolcu Batshuayi'nin piyasa değeri 10 milyon euro. Belçikalı forvet oyuncusunun Beşiktaş'a kiralık olarak transferi söz konusu.

Micky Batshuayi'nin attığı golleri izlemek için;
#Beşiktaş
#Batshuayi
#Liverpool
3 yıl önce