|

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı Braga'ya gidemedi

Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı takımla birlikte Braga’ya gitmedi. Ağır grip geçiren Avcı’nın Portekiz'e gidip gitmeyeceği yarın netlik kazanacak.

Haber Merkezi
17:07 - 6/11/2019 Çarşamba
Güncelleme: 13:54 - 7/11/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş'ta Abdullah Avcı rahatsızlığından dolayı Braga'ya gitmedi.
Beşiktaş'ta Abdullah Avcı rahatsızlığından dolayı Braga'ya gitmedi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu 4. maçında 7 Kasım Perşembe günü Portekiz'in Braga takımına konuk olacak.

Braga Belediye Stadı'ndaki karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak. Mücadeleyi Litvanya Futbol Federasyonundan Gediminas Mazeika, Vytautas Simkus ile Vytenis Kazlauskas hakem üçlüsü yönetecek. Maç, beIN Sports 1'den naklen yayımlanacak.

Grubundaki ilk 3 maçını mağlubiyetle tamamlayan siyah-beyazlı takım, son sırada bulunuyor. Braga ise 2 galibiyet ve bir beraberlikle 7 puan toplayarak ilk sırada yer alıyor. İstanbul'da oynanan karşılaşmada Beşiktaş, rakibine 2-1 mağlup olmuştu.


Abdullah Avcı gidemedi

Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı takımla birlikte Braga’ya gidemedi.

  • Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde: "4 Kasım Pazartesi günü yüksek ateş ve aşırı halsizlik sebebiyle Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde tetkikleri yapılan ve viral üst solunum yolları infeksiyonu tanısı ile tedaviye alınan Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, şikayetlerinde gerileme olmaması sebebiyle bu sabah aynı hastanede tekrar kontrolden geçirilmiştir.

    Yenilenen tetkiklerin sonucuna göre Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı'nın "viral infeksiyon üzerinde gelişen süper infeksiyona bağlı atipik pnömoni" tanısı ile tedavisinin devam etmesi uygun görülmüş, tıbbi açıdan uzun uçak yolculuğunun doğurabileceği olumsuzluklar göz önünde bulundurularak kendisine doktorlar tarafından seyahat izni verilmemiştir.

    Bu nedenle UEFA kuralları gereği Braga maçında takımımızın teknik sorumluluğunu Recep Uçar yapacaktır."


#Beşiktaş
#Braga
#Abdullah Avcı
4 yıl önce