|

Cristiano Ronaldo'dan Al-Nassr açıklaması: Transfer olacak mı?

Manchester United ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Cristiano Ronaldo'nun, Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr ile anlaştığı iddia edilmişti. Portekiz'in Dünya Kupası son 16 turunda İsviçre'yi 6-1 yendiği karşılaşma sonrasında Ronaldo, bu iddialara yanıt verdi. Peki Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer olacak mı? Ronaldo, Al-Nassr için ne dedi? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Haber Merkezi
10:57 - 7/12/2022 Çarşamba
Güncelleme: 11:10 - 7/12/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Cristiano Ronaldo İsviçre maçına yedek başladı
Cristiano Ronaldo İsviçre maçına yedek başladı

Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo'nun hangi takıma transfer olacağı büyük merak konusu oldu. Marca'nın daha önce yapmış olduğu habere göre Portekizli oyuncu, Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr ile anlaşma sağladı.

Nassr ile 2.5 yıllık anlaşma sağlayan Ronaldo'nun, toplamda 500 milyon euro kazanacağı ve 1 Ocak 2023 itibarıyla yeni takımının formasını giyeceği iddia edilmişti.

Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer olacak mı?

  • Portekiz'in Dünya Kupası son 16 turunda İsviçre'yi 6-1 yendiği karşılaşma sonrasında Ronaldo, bu iddialara yanıt verdi. Gazetecilerin Al Nassr iddialarını 37 yaşındaki oyuncuya sormaları üzerine, "Hayır, bu gerçek değil" ifadelerini kullandı.

#Cristiano Ronaldo
1 yıl önce