|

Dünya Kupası'nda günün programı: 2 Aralık Cuma

Dünya Kupası'nda grup etabının son karşılaşmaları oynanıyor. Bugün de (2 Aralık Çarşamba) birbirinden çekişmeli karşılaşmalar futbolseverleri bekliyor. Dünya Kupası'nda günün programını haberimizde bulabilirsiniz.

Haber Merkezi
09:05 - 2/12/2022 Cuma
Güncelleme: 09:18 - 2/12/2022 Cuma
Yeni Şafak
Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Portekiz gruptan çıkmayı garantilemişti.
Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Portekiz gruptan çıkmayı garantilemişti.

2022 Dünya Kupası grup etabı, bugün oynanacak olan karşılaşmalarla birlikte sona erecek. G ve H gruplarındaki mücadelelerden sonra, bir üst tura yükselen takımlar da belli olmuş olacak.

Dünya Kupası'nda günün programı: 2 Aralık Cuma

Saat 18.00'de H Grubu'nda iki karşılaşma oynanacak. Education City Stadı'nda Güney Kore ile Portekiz karşı karşıya gelecek. Arjantin Futbol Federasyonu'ndan Facundo Tello'nun yöneteceği mücadele TRT1'den naklen yayınlanacak.


18.00'de oynanacak olan bir diğer mücadele ise Gana-Uruguay. Al Janoub Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Alman hakem Daniel Siebert yönetecek ve mücadele TRT Spor'dan yayınlanacak.

Dünya Kupası'nda bugün hangi maçlar var?

Saat 22.00'de G Grubu'nda oynanacak olan mücadelelerin ardından, son 16 turuna yükselecek bütün takımlar belli olmuş olacak. Lusail Stadı'nda, Kamerun ile Brezilya'nın karşılaşacağı mücadeleyi ABDli Ismail Elfath yönetecek. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

  • Sırbistan ile İsviçre, 974 Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Arjantinli hakeöm Andres Rapallini'nin yöneteceği mücadele, TRT Spor'dan yayınlanacak.


#Dünya Kupası
1 yıl önce