|

Fatih Terim'den Şenol Güneş isyanı: "Ayıp ediyorsunuz!"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş'e yapılan eleştirilere, "Bu ülkeye herkesten fazla hizmet etti, ayıp ediyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

23:03 - 12/09/2021 Pazar
Güncelleme: 23:26 - 12/09/2021 Pazar
Yeni Şafak
Fatih Terim
Fatih Terim

Trabzonspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, mücadelenin ardından A Milli Takım'la ilgili soruya cevap verdi.

"Şenol Hoca'ya ayıp ediyorsunuz!"

Şenol Güneş'e yapılan eleştirilere tepki gösteren Terim, şu ifadeleri kullandı;


  • "Şenol Güneş bu ülkeye hizmet etti. Herkesten fazla üstelik. Yanlış yaptı, doğru yaptı, eyvallah. Sevapları daha fazladır herhalde. Gelip görev yapmak, istenmek nasıl doğalsa 'Allah'a ısmarladık' da doğaldı. Ayıp ediyorsunuz! Şenol Hoca'ya ayıp ediyorsunuz!"
"Milli Takım'ın etrafından toplanmamız lazım"
  • "Ya arkadaş 4 tane maç var. Gidebilir miyiz? Evet. Bizim bunlara konsantre olmamız gerekirken şimdi başladık 'Kim gelir?' Milli Takımımızın etrafında toplanmamız lazım."
"Hani biz bitti demeden bitmezdi?"
  • "Nedir bu kendi kendimize yaptığımız harakiri? Hani biz bitti demeden bitmezdi? Daha bitmedi. Şenol Güneş de, ben de ay yıldızı göğsümüzde taşıdık. İşin teknik boyutu, öldürdünüz. Ekonomik boyutu, gebertiniz. 4 maç var. Bir sakinleşin Allah aşkına!"

#Fatih Terim
#Galatasaray
#A Milli Takım
3 yıl önce