|

FB, kutlamada GS marşı çaldı

Fenerbahçe’nin geleneksel bayramlaşma töreninde Galatasaray marşı çalındı. Yönetimin masaya oturduğu sırada yaşanan skandala, bir görevlinin yanlışlıkla cep telefonundaki marşı açmasının neden olduğu anlaşıldı. Görevlililerin müdahalesiyle ses sistemi aniden kapatılırken ortam buz kesti.

Yeni Şafak
04:00 - 18/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:15 - 18/06/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​F.Bahçe’de geleneksel bayramlaşma töreni dün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
​F.Bahçe’de geleneksel bayramlaşma töreni dün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

F.Bahçe’de geleneksel bayramlaşma töreni dün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ev sahipliği yaptığı törene yönetim kurulu üyelerinin büyük bir bölümü katıldı.

Törende şube kaptanları, amatör şubelerden sporcu ve antrenörler yüksek divan kurulu ve kongre üyeleri yoğun bir katılım gösterdi. Yönetimin masasına oturduğu sırada ise kolonlardan Galatasaray marşı çaldı. Herkes bir anda şok oldu ve ortam buz kesti.

Görevliler hemen harekete geçerken yaklaşık 20 saniye “Şereftir seni sevmek senle ağlayıp gülmek.Galatasaray sevgisi sürer sonsuza dek” diye kolonlardan marş çalınmaya devam etti. Bu arada görevliler müdahale etti ve ses kapatıldı. Karışıklığın bir görevlinin cep telefonundan internete girerek F.Bahçe Marşı’nı çalmak isterken, yanlışlıkla kaynaklandığı belirtildi.

Ardından Fenerbahçe marşı daha yüksek sesle salona verilmeye başlandı.

#Fenerbahçe
#Galatasaray
6 yıl önce