|

Fenerbahçe-Benfica maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön eleme turu rövanş maçında Benfica ile karşılaşıyor. Saat 21.00'de başlayacak olan mücadele D-Smart'ın Smart Sport kanalından şifreli olarak yayınlanacak. Fenerbahçe-Benfica maçını haberimizden 3 boyutlu olarak canlı takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:18 - 14/08/2018 Salı
Güncelleme: 20:19 - 14/08/2018 Salı
Yeni Şafak
Fenerbahçe-Benfica maçı bu akşam saat 21.00'de başlayacak.
Fenerbahçe-Benfica maçı bu akşam saat 21.00'de başlayacak.

Fenerbahçe ile Benfica bu akşam saat 21.00'de Kadıköy Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde tur atlayan takımı belirleyecek mücadele şifreli kanaldan yayınlanacak. Futbolseverler, Fenerbahçe-Benfica maçını Smart Spor'dan şifreli olarak izleyebilecek. Kritik mücadeleyi haberimizden ise 3 boyutlu olarak canlı takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe'nin Benfica 11'i;
  • Volkan, Isla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Valbuena, Eljif Elmas, Ayew, Alper, Giuliano.

Benfica'nın Fenerbahçe 11'i;
  • Vlachodimos, Grimaldo, Jardel, Almeida, Rubes Dias, Pizzi, Fejsa, Gedson Fernandes, Cervi, Salvio, Castillo.

Fenerbahçe-Benfica maçının 3 boyutlu canlı anlatımını buradan takip edebilirsiniz

Phillip Cocu Benfica maçı öncesi konuştu

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında yarın Benfica ile karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu, "Bir üst tura adımızı yazdırmak istiyoruz." dedi.

Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Cocu, "Yarın çok önemli bir maç olacak. Kendi sahamızda farklı bir maç oynayacağız. İkinci maç taraftarımızın önünde oynanacak. Taraftarımız ligdeki ilk maçta burayı nasıl bir atmosfere sokacağını gösterdi. Birlikte olmaya mecburuz. Maksimum seviyede performans göstermeye mecburuz. Kazanmak için oynayacağız ve bu turu geçip bir üst tura adımızı yazdırmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Benfica'ya karşı detaylar son derece belirleyicidir"

"İlk maçta benim için bir sürpriz yoktu. Daha önceki maçlarda da hemen hemen bu şekilde oynadılar. Rakibimiz ofansif bir takım, hızlı pas yapıyor. İlk yarıda iyi futbol oynadık, ikinci yarıda ise oyunu kabul etmek zorunda kaldık. Kalemize yaklaşmalarına yarın izin vermemeliyiz. Benfica'ya karşı detaylar son derece belirleyicidir. İki takım da çok kaliteli, umarım yarın detaylar bizim yanımızda olur."

Rui Vitoria: Yarın zorlu bir maç bizi bekliyor ama hazırız

UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe, yarın saat 21.00'de Benfica'yı konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele öncesinde Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria açıklamalarda bulundu.

  • "Fenerbahçe evinde oynuyor. İstekli, baskılı ve gol atarak başlamak isteyecekler. Fenerbahçe'nin kaliteli bir ekibi var. Kadrosunda 13-14 tane uluslararası oyuncu bulunuyor. Çok ünlü isimlerin burada oynadığını biliyoruz. Baskıyla başlayacaklar fakat bizim oyunumuz belli. Topla oynamak ve deplasmanda gol atmak istiyoruz''

#Fenerbahçe
#Benfica
#Şampiyonlar Ligi
6 yıl önce