|

Fenerbahçe Bruma'nın opsiyonunu kullandı

Fenerbahçe sezon başı PSV Eindhoven'dan kiraladığı Armindo Bruma'nın sözleşmesindeki zorunlu satın almanın devreye girdiğini 4.25 milyon euro karşılığında ve 2.5+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

16:53 - 20/01/2023 Cuma
Güncelleme: 17:24 - 20/01/2023 Cuma
Yeni Şafak
Bruma, bu sezon sadece 5 maçta süre alırken 1 asist yaptı.
Bruma, bu sezon sadece 5 maçta süre alırken 1 asist yaptı.

Fenerbahçe sezon başı Hollanda ekibi PSV Eindhoven'dan kiraladığı Armindo Bruma'nın zorunlu satın alma maddesinin devreye girmesiyle 2.5+1 yıllık sözleşme imzaladı.


Kulüpten yapılan açıklamaya göre, "Açıklama, kulübümüz sezon başında 1 yıllığına kiralık olarak Futbol A Takımımızın kadrosuna katılan Portekizli kanat oyuncusu Armindo (Bruma) Tué Na Bangna’nın kulübü PSV Eindhoven ile satın alma opsiyonunun kullanımı konusunda anlaşmaya varmıştır. Futbolcu ile 2.5+1 yıl daha anlaşmaya vardığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı.


Bu sezon sarı-lacivertli formayla 5 maça çıkabilen Portekizli kanat, 1 asist yapmıştı. Sakatlığı bulunan 28 yaşında futbolcu, listeye de dahil edilmemişti.


PSV'den açıklama

Hollanda ekibi de resmi sitesinden yaptığı açıklamada, "Bruma, sezon sonunda geçerli zorunlu satın alma maddesiyle Fenerbahçe'ye kiralanmıştı. Ancak bu, şimdi 'acil transfer' olarak değiştirildi ve transferi gerçekleşti" ifadelerini kullandı.


#Bruma
#Fenerbahçe
#PSV
1 yıl önce