|

Fenerbahçe, Ömer Faruk Beyaz ile yeniden masaya oturacak

Sezon sonunda sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe ile yolları ayrılacak olan Ömer Faruk Beyaz için, sarı-lacivertliler yeniden devreye girdi. Avrupa'dan birçok takımın yakından takip ettiği 17 yaşındaki genç oyuncuyu, Fenerbahçe ikna ederek yeni sözleşme imzalamak istiyor.

Haber Merkezi
07:46 - 23/02/2021 الثلاثاء
Güncelleme: 07:58 - 23/02/2021 الثلاثاء
Yeni Şafak
Emre Belözoğlu son maçında kaptanlık pazubandını Ömer Faruk Beyaz'a vermşti.
Emre Belözoğlu son maçında kaptanlık pazubandını Ömer Faruk Beyaz'a vermşti.

Fenerbahçe'de geleceğin yıldız adayı olarak gösterilen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ömer Faruk Beyaz'ın yeni takımının belli olduğu iddia edilmişti. Genç oyuncunun menajeri Mehmet Eser, Ömer Faruk Beyaz'ın Stuttgart'a transfer olduğunu ve Bundesliga ekibiyle 4 yıllık anlaşma sağladıklarını belirtmişti.

Fenerbahçe yeniden görüşecek

İtalyan Gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre, Fenerbahçe Ömer Faruk Beyaz için yeniden devreye girdi. Avrupa'nın yakından takip ettiği genç oyuncu ile yeniden masaya oturacak olan sarı-lacivertli yönetim, Beyaz'ın sözleşmesini uzatmak istiyor.

Menajeri "Fenerbahçe güven vermedi" demişti

Ömer Faruk Beyaz'ın menajeri Mehmet Eser daha önce yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'de bir umut görmedik. Ömer'in süre alması için yeterli fırsatlar vardı ama teknik direktör, hep diğer oyunculara güvendi. Önerilen 5 yıllık sözleşme dahil, bize sunulan projeler güvenilir görünmüyordu" ifadelerini kullanmıştı.


  • Emre Belözoğlu çok uğraşmıştı
  • Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Ömer Faruk'un sarı-lacivertlilerde kalması için çok uğraştıklarını söylemiş fakat transferin olumlu gitmediğini ifade etmişti. Belözoğlu, "Ömer Faruk süreci olumlu gitmiyor, olumlu bitecek gibi de gözükmüyor. Fenerbahçe'nin kendisine verdiği mukavelenin bence bir örneği yok. Fenerbahçe'nin haklarını göz önüne aldığımızda gözümüz kimseyi görmez. Ben kolumdaki bandı Ömer'e samimice taktım" ifadelerini kullanmıştı.

#Ömer Faruk Beyaz
#Fenerbahçe
#transfer
٪d سنوات قبل