|

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha: Yıldız oyuncunun yeni takımı belli oldu

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de yaprak dökümü devam ediyor. Ozan Tufan'ı kiralık olarak Premier Lig ekiplerinden Watford'a gönderen sarı-lacivertliler, Diego Perotti ile de yollarını ayırıyor. Arjantinli oyuncunun sözleşmesini feshettikten sonra İtalya'ya döneceği öğrenildi.

Haber Merkezi
18:13 - 21/08/2021 Cumartesi
Güncelleme: 18:25 - 21/08/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe'de sezon öncesi çekilen toplu fotoğraf
Fenerbahçe'de sezon öncesi çekilen toplu fotoğraf

Süper Lig'e Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe'de, kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollar ayrılmaya devam ediyor. Son olarak milli oyuncu Ozan Tufan'ı satın alma opsiyonuyla birlikte İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford'a kiralayan sarı-lacivertliler, Arjantinli oyuncu Diego Perotti ile de yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Hafta içi sözleşmeyi imzalayacak

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Fenerbahçe'de, ayrılık kesinleşti. Sarı-lacivertliler ile son görüşmesini yapan Perotti'nin sözleşmesini feshettikten sonra İtalya'ya döneceği öğrenildi.

İtalya Serie A takımlarından Genoa'nın 33 yaşındaki oyuncuya 2 yıllık sözleşme teklif ettiği iddia edilirken, Perotti'nin önümüzdeki hafta resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

  • Sadece 4 maçta oynadı
  • Roma'dan bedelsiz olarak transfer edilen Diego Perotti, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe'de çok fazla forma şansı bulamadı. Sarı-lacivertlilerle 4 karşılaşmaya çıkan Arjantinli oyuncu 3 gol kaydetti.

#Fenerbahçe
#Diego Perotti
#Genoa
#Fenerbahçe transfer haberleri
3 yıl önce