|

Fenerbahçe'nin golcüleri tutulamıyor

Fenerbahçe son yıllarda forvet hattında yaşadığı üretkenlik sorununu teknik direktör Jorge Jesus’u göreve getirmesiyle birlikte çözdü. Bu sezon doğru forvet hattını yeniden kuran sarı-lacivertli ekipte forvet oyuncuları Süper Lig ve Avrupa Kupaları’nda attıkları gollerle takıma önemli katkı sağladı.

Haber Merkezi
09:38 - 19/10/2022 Çarşamba
Güncelleme: 09:41 - 19/10/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Fenerbahçeli futbolcuların gol sevinçleri
Fenerbahçeli futbolcuların gol sevinçleri

Fenerbahçe’nin golcü isimleri Süper Lig ve Avrupa Kupaları’nda 24 kez fileleri havalandırdı. Sarı lacivertli ekibin hücum hattında forma giyen 5 oyuncu ayrıca yaptıkları 7 asistlik katkıyla da takıma önemli puanlar kazandırdı.

11 golle Valencia zirvede

Fenerbahçe’nin forvet hattında en skorer ismi Valencia. Süper Lig’de ve Avrupa’da 11 gol ve 3 asistlik skor katkısıyla dikkat çeken Ekvadorlu golcü kariyerinin en iyi sezon başlangıcını yaptı.

  • Sakatlığı nedeniyle son maçlarda forma giymeyen Joshua King de 3 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. Batshuayi’nin iki kulvarda 5 gol, Joao Pedro da 2 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. Ligde golü olmayan 2 asistle skora katkı sağlayan Serdar Dursun da Avrupa Ligi elemelerinde 2 gol kaydetti. Sarı-lacivertli takımdan ayrılan Berisha’nın da 1 golü bulunuyor.


#Fenerbahçe
2 yıl önce