|

Filipe Soares Bursa''ya imzayı attı

Porto''dan transfer edilen 23 yaşındaki yıldız, dün sağlık kontrollerinden geçti; ardından da 1 yıllık kiralık sözleşmesini imzaladı. Bursaspor''da yeni imza prensip anlaşmasına varılan Lyonlu golcü Jimmy Briand''a attırılacak

.
00:00 - 12/08/2014 Salı
Güncelleme: 00:38 - 12/08/2014 Salı
Yeni Şafak
Filipe Soares Bursa''ya imzayı attı
Filipe Soares Bursa''ya imzayı attı

Bursaspor''un 1 yıllığına kiralık olarak prensip anlaşmasına vardığı Josue Filipe Soares Pesqueira önceki akşam Bursa''ya gelirken dün sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza attı. Yeni sezonda Bursaspor forması giyecek 23 yaşındaki ofansif orta saha, bugün yeşil-beyazlı takımın kampına katılmak için Slovenya''ya hareket edecek.

BRİAND ŞEHRİ BEĞENDİ

Bursaspor''un prensipte anlaştığı Jimmy Briand''ın da bugün tekrar Bursa''da olması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Başkan Recep Bölükbaşı''nın davetlisi olarak Bursa''ya gelen, şehir ve tesislerden memnun kalan Lyonlu golcünün anlaşmak için Bursa''ya geleceği kaydedildi. 29 yaşındaki Fransız forvetin bonservisi elinde bulunuyor.

Soares: ''Ofansif özellikleri olan, 10 numara pozisyonunda görev alan ve birçok asist yaparak gole yardımcı olan bir oyuncuyum. Gol atılamadığı durumlarda golü atan kişiyim.''

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını Slovenya''nın Ptuj şehrinde yaptığı idmanla sürdürürken F.Bahçe''den transfer edilen Samuel Holmen, ilk antrenmanına dün çıktı. Önceki gün oynanan ve 0-0 berabere biten Akhisar Belediyespor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular düz koşu yaptı.


10 yıl önce