|

UEFA Avrupa Ligi'nde hedef 3'te 3

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda mücadele eden temsilcilerimiz Beşiktaş, Galatasaray ve Alanyaspor, bugün play-off’a kalmak için sahne alıyor. Kartal; Rio Ave’yi, Cimbom ise Hajduk Split’i ağırlarken, Alanyaspor; Rosenborg deplasmanında tur arayacak.

Haber Merkezi
09:26 - 24/09/2020 Perşembe
Güncelleme: 12:41 - 24/09/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray, Beşiktaş ve Alanyaspor Avrupa'da tur peşinde.
Galatasaray, Beşiktaş ve Alanyaspor Avrupa'da tur peşinde.

Avrupa futbolunun en önemli ikinci organizasyonu, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu, bugün aralarında Türk takımlarının da yer aldığı 34 maçla tamamlanacak.

Kupada dün oynanan ilk maçta Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apollon’u deplasmanda 5-0 yenen Polonya temsilcisi Lech Poznan play-off’a kaldı. UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda mücadele eden Türk takımları, Beşiktaş, Galatasaray ve Alanyaspor, bugün zorlu maçlara çıkacak.

Beşiktaş-Rio Ave maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Tek maç eleme usulüne göre yapılacak 3. eleme turu maçlarında Beşiktaş, Portekiz temsilcisi Rio Ave’yi Vodafone Park’ta TSİ 20.00’de ağırlayacak. Karşılaşma D’Smart platformunda yer alan Spor Smart 20. kanaldan yayınlanacak. Siyah- beyazlı ekip, bu maçı kazanması halinde play-off turunda İtalya’nın Milan ve Norveç’in Bodo Glimt takımları arasındaki eşleşmeyi geçen tarafla yine İstanbul’da karşılaşacak.


Galatasaray-Hajduk Split maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ise bugün Hırvatistan ekibi Hajduk Split’i Türk Telekom Stadı’nda TSİ 21.00’de ağırlayacak. D-Smart platformunda bulunan Smart Spor kanalından canlı olarak takip edilebilecek bu tur maçını geçmesi halinde sarı-kırmızılı ekip, Hollanda’nın Williem II ve İskoçya’nın Rangers ekipleri arasındaki maçı kazanan tarafla deplasmanda play-off maçına çıkacak.

Rosenborg-Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Alanyaspor ise Lerkendal Stadı’nda Norveç’in Rosenborg takımına TSİ 20.00’de konuk olacak. Karşılaşma TRT Spor’dan canlı takip edilebilecek. Akdeniz temsilcisi, play- off turuna kalması halinde Slovenya’nın Mura ile Hollanda’nın PSV Eindhoven arasındaki 3. tur maçını geçen tarafı kendi evinde ağırlayacak.

#Beşiktaş
#Alanyaspor
#Galatasaray
#UEFA Avrupa Ligi
4 yıl önce