Galatasaray'da Trabzonspor maçı primi belli oldu

09:35, 04/02/2023, Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray'da Trabzonspor maçı primi belli oldu
Galatasaraylı futbolcuların Ümraniyespor maçındaki galibiyet sevinci.

Sarı-kırmızılı yönetim, Süper Lig'de pazar günü oynanacak Trabzonspor maçının galibiyet primini 5 milyon TL olarak belirledi.

Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde derbi hazırlıklarını son sürat sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk, bu sezon diğer derbilerde olduğu gibi Trabzonspor karşılaşmasından önce de takımı kampa almayacak. Cumartesi gecesini evlerinde geçirecek olan sarı-kırmızılı futbolcular, pazar sabahı Florya'da kahvaltıda buluşacak.


Yönetim, dev maça özel 5 milyon TL prim belirledi ve takımı Trabzonspor galibiyetine motive etti. Başkan Dursun Özbek, bu sezon galibiyet alınan Fenerbahçe, Beşiktaş derbilerinden önce de prim sözü vermişti.






Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026