|

Galatasaray'ın kapısından dönen Alan Carvalho bin pişman

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak için yoğun çaba gösterdiği Alan Carvalho, Çin'deki transfer tahtası kapanmadan Guangzhou'dan Tianjin Tianhai'ye kiralık olarak imza atmıştı. 30 yaşındaki futbolcu bu transferin ardından çıktığı 2 maçta etkisiz bir performans sergilerken takımı 2 maçtan da yenik ayrıldı. Pato'nun ayrılığı sonrasında bu boşluğu dolduramayan Alan eleştirilerin odağına yerleşti. Bununla birlikte Brezilyalı futbolcunun transfer olduğu kulübün kapısına kilit konabilir.

Yeni Şafak
22:14 - 19/03/2019 Salı
Güncelleme: 22:55 - 19/03/2019 Salı
Yeni Şafak
Alan Carvalho.
Alan Carvalho.

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için uzun süre görüşmeler yaptığı Alan Carvalho transferi gerçekleşmemiş ve Brezilyalı futbolcu Çin'deki transfer tahtası kapanmadan Guangzhou'dan Tianjin Tianhai'ye kiralık olarak imza atmıştı.

30 yaşındaki futbolcu bu transferin ardından çıktığı 2 maçta etkisiz bir performans sergilerken takımı da 2 maçtan mağlup ayrıldı. Dünya yıldızı Pato'nun kulüpten ayrılığı sonrasında bu boşluğu dolduramayan futbolcu, eleştirilerin odağına yerleşirken Tianjin Tanhai ile ilgili çarpıcı bir bilgi daha ortaya çıktı.

Federasyon Alan'ın imza attığı kulübü kapatabilir
  • Tianjin kulübü en çok gelir elde ettiği sponsor şirketinin sağlık skandalına karışması sebebiyle büyük bir sıkıntı yaşıyor. Federasyona devredilen kulübün satılması beklenirken henüz bir alıcı çıkmadı. Bununla birlikte borçları bulunan Tianjin'in kapatılması da gündemde.



#Alan Carvalho
#Galatasaray
#Tianjin Tianhai
5 yıl önce
default-profile-img