|

Gökhan İnler eski takım arkadaşı Marek Hamsik'i yorumladı

Trabzonspor önceki günlerde Slovak yıldız Marek Hamsik ile anlaşmaya varmış ve transfer detaylarını KAP'a bildirmişti. Hamsik ile ilgili eski takım arkadaşı Gökhan İnler konuştu. İnler, Trabzonsor'un çok iyi bir transfer yaptığını belirtirken 33 yaşındaki futbolcunun yaşıyla ilgili eleştirilere de tepki gösterdi.

13:50 - 10/06/2021 Perşembe
Güncelleme: 14:07 - 10/06/2021 Perşembe
Yeni Şafak
Marek Hamsik Napoli tarihinin en çok oynayan ve en çok gol atan futbolcusu konumunda.
Marek Hamsik Napoli tarihinin en çok oynayan ve en çok gol atan futbolcusu konumunda.

Trabzonspor, 33 yaşındaki futbolcu Marek Hamsik'i transfer ederek büyük bir yankı uyandırdı. Transferin gerçekleşmesinden sonra bazı kesimler futbolcunun yaşı üzerinden eleştirilerde bulundu. Konuyla ilgili olarak Marek Hamsik'in eski takım arkadaşı Gökhan İnler konuştu.

Fanatik'e açıklamalarda bulunan İnler'in Hamsik ile ilgili sözleri şöyle;
  • "Sakin bir kişilik ama lider ruhludur. Yaşına kimse takılmasın, çünkü gerçek bir profesyoneldir. Süper Lig’de çok rahat oynar. Uyum sorunu da çekmez. Trabzonspor taraftarı çok ateşli ama o, Napoli’den bu atmosferlere alışık. Taraftardan olumlu etkilenir. Her yönüyle 4x4’lük bir transfer. Yaşına kimse takılmasın, ben 36 yaşındayım, Adana Demir sözleşmemi uzattı. Kendine bakan futbolcu her yerde her yaşta oynar. Hamsik uyum sorunu da çekmez. Abdullah Avcı’yla da iki sene çalıştım, ikisini de tanıdığım için söylüyorum; çok iyi anlaşırlar. Hamsik zaten problemli biri değil, hemen ortama alışır."



#Gökhan İnler
#Marek Hamsik
#Trabzonspor
3 yıl önce