|

Hakan Şükür'ün Inter'e transferine FETÖ izin vermiş

15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminin sorumlusu olan teröristbaşı Fetullah Gülen'in futbol yapılanmasının elebaşısı olan Hakan Şükür'ün de bulunduğu bir sohbetteki görüntüleri gündeme damga vurdu. Ortaya çıkan görüntülerde teröristbaşı Gülen'e Hakan Şükür'ün Inter'e transferi soruluyor. Ayrıca yine aynı görüntülerde Şükür, teröristbaşına kendilerinden olan arkadaşlarının ve bazı Beşiktaşlıların selamını getirdiğini söylüyor.

Yeni Şafak
15:31 - 18/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 16:23 - 18/08/2016 Perşembe
Yeni Şafak
FETÖ futbol yapılanmasının başındaki Hakan Şükür'le birlikte Inter'e transferinden önce bir sohbete katılıyor. bu sohbette Şükür'ün Inter'e transferi için FETÖ'den icazet alnıyor.
FETÖ futbol yapılanmasının başındaki Hakan Şükür'le birlikte Inter'e transferinden önce bir sohbete katılıyor. bu sohbette Şükür'ün Inter'e transferi için FETÖ'den icazet alnıyor.

FETÖ'nün en yakınındaki isimlerden olarak bilinen Hakan Şükür'ün teröristbaşı Fetullah Gülen ile birlikte katıldığı sohbetteki görüntüleri ortaya çıktı.



O görüntülerde Hakan Şükür, kendisinden olan arkadaşlarının ve Beşiktaş'taki bazı arkadaşlarının selamını getirdiğini söylüyor. Sohbette bulunan ve görüntülerde yer almayan bir kişi ise Gülen'e Hakan Şükür'ün Inter'e transferini soruyor. Teröristbaşı ise 'bu transfer için Adnan bey'le (Dönemin G.Saray yöneticisi Adnan Polat) görüştük, böyle olmasının uygun olduğunu bize söyledi' diye cevap veriyor.



Görüntülerde dikkat çeken bir başka detay ise teröristbaşı Fetullah Gülen'in Galatasaray ile ilgili yaptığı yorumlar... Gülen sohbet esnasında Hakan Şükür'ün transferi dışında 'Galatasaray'ı himmetle, dua ile ayağa kaldıracağız' ifadesini kullanıyor. Ayrıca Gülen sohbet içerisinde milli halterci Naim Süleymanoğlu'ndan da hoşnut olmadığını açıklıyor.



İşte Fenerbahçe'nin taraftar grubu 12Numara'nın servis ettiği o görüntüler;








































#FETÖ
#Hakan Şükür
#Galatasaray
8 yıl önce