Icardi: Daha da çok gol atmaya çalışacağım

00:49, 20/08/2023, Pazar
Yeni Şafak
Icardi: Daha da çok gol atmaya çalışacağım
Mauro Icardi

Galatasaray'da Mauro Icardi, Trabzonspor karşısında attığı gollerden ve alınan 3 puandan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Icardi, "Daha da çok gol atmaya çalışacağım. Oyuncular olarak her zaman mükemmeli aramamız gerekiyor. Bu sezonda da en yüksek noktaya ulaşmak için de herkesin çalışması gerekiyor." dedi.

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray sahasında Trabzonspor'u Mauro Icardi'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.


Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı takımda Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Kaan Ayhan açıklamalarda bulundu.


90 dakikayı değerlendiren Icardi, "Önemli bir maçtı bizim için. Kazandığımız için mutluyuz. İlk maçta beraberliği verdiği bir motivasyon vardı. Taraftarımız önünde golleri attığım ve kazandığımız için mutluyum." dedi.

Galatasaray'ın yeni transferleriyle ilgili Icardi, "Şampiyon bir takıma geliyorlar. Başkanımız da onlara göre oyuncular getiriyor. Her birinin adapte olması ve takımın bir parçası olması gerekiyor. Kendilerini gösterdikçe takım daha da ileriye gidecektir." açıklamasında bulundu.

Mauro Icardi sözlerini şöyle tamamladı, "Hırslı bir oyuncuyum. Olabildiğince gol atmaya çalışacağım. Daha da çok gol atmaya çalışacağım. Oyuncular olarak her zaman mükemmeli aramamız gerekiyor. Bu sezonda da en yüksek noktaya ulaşmak için de herkesin çalışması gerekiyor."


"Kayseri'den sonra bizleri motive eden ve mutlu bir maç oldu"

Lucas Torreira ise maçın ardından yaptığı açıklamada alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi, "Gerçekten çok mutluyum geri döndüğüm için. Zor bir sakatlıktan sonra geri döndüm. Tekrar sahaya çıkabildiğim için çok mutluyum. Kendimi iyileştirmek ve takıma katılabilmek için elimden geleni yaptım. Çok mutluyum bu durumdan dolayı. İlk maçta beraberlik yaşamıştık. Kayseri'den sonra bizleri motive eden ve mutlu bir maç oldu. Ben zaten sahada çok keyif alıyorum. Bu formayı giydiğim ve bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Dışarıda farklı konular konuşulabilir ama burada çok mutlu olduğumu bilmenizi istiyorum. Elimden gelen her şeyi yapacağım." dedi.

"Hepimiz çok mutluyuz"

Mauro Icardi'nin ikinci golünde asisti yapan Kaan Ayhan Trabzonspor mücadelesiyle ilgili, "Takımı tebrik etmek istiyorum. Kolay bir maç değildi. İki takım da çok iyi mücadele etti. Hak eden takım kazandı. Üst üste bu kadar maç oynamak ve 1-0'da tutmak ve sonrasında 2-0 yapmak kolay bir iş değil. Hepimiz çok mutluyuz. Bugün taraftarlarla beraber çok iyi bir performans gösterdik. Onların da yardımıyla maçı almayı başardık." açıklamasında bulundu.


Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026