|

İngilizler Mesut Özil'i konuşuyor: Rekor paraya geldi, bedavaya gidiyor

Adı devre arası transfer döneminde Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil, Ada basınında manşetlerden düşmüyor. İngilizler, yıldız futbolcunun rekorlar kırarak Arsenal’e geldiğini ama şimdi bedavaya Türkiye’ye gidebileceğini yazdı.

12:30 - 7/01/2021 четверг
Güncelleme: 12:31 - 7/01/2021 четверг
IHA
Mesut Özil, 2013 yılında Real Madrid'den 47 milyon euro bonservis bedeliyle Arsenal'e transfer olmuştu.
Mesut Özil, 2013 yılında Real Madrid'den 47 milyon euro bonservis bedeliyle Arsenal'e transfer olmuştu.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde de adından sıkça söz ettirmeye hazırlanıyor. Arsenal’de forma giyen yıldız futbolcu Mesut Özil ile temaslarını güçlendiren Fenerbahçe, bu oyuncunun transferi için maddi kaynaklar ararken, İngiliz basını da bu transferi sayfalarından düşürmüyor.

Ada basınında birçok gazete, Özil-Fenerbahçe transferini bugün okuyucularıyla paylaştı. Gazetelerde Özil’in rekor ücretle Arsenal’e transfer olduğu ve şimdi bedavaya Türkiye’nin yolunu tutacağı belirtildi. Öte yandan haftada 350 bin sterlin kazanan Özil’in, bu yıl kalan maaşının Arsenal tarafından da ödeneceği iddia edildi.


Fenerbahçe’nin tek rakibi DC United

Mesut Özil transferinde Fenerbahçe’nin tek savaşmadığı da belirtildi. ABD Ligi takımlarından DC United’ın da bu transferde yer aldığı vurgulanırken, yapılan haberde iki takımın eksileri ve artıları okuyuculara duyuruldu. DC United’ın Özil transferiyle, Amerika’da ’M10 (Mesut Özil 10)’ markası oluşturmak ve pazarda büyük ses uyandırmak istediği belirtildi.

Fenerbahçe’nin artıları

Özil transferinde İngilizler, 32 yaşındaki yıldızın eşi Amine Gülşe’nin büyük rol oynadığını yazdı. Amine Gülşe’nin, düğününü İstanbul’da yapması ve mesleği olan oyunculuğa Türkiye’de devam etmek istemesi transferde Fenerbahçe Kulübü'nü lehine bir artı olduğu ifade edildi. Öte yandan sarı-lacivertli taraftarların Mesut Özil’e duydukları hayranlık da bu transferde terazinin Fenerbahçe tarafında olduğunu belirtildi.



#Fenerbahçe
#Mesut Özil
3 лет назад