|

Kjaer: Baskıyı hissetmek için F.Bahçe'deyim

Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer, her geçen hafta daha iyiye gittiklerini belirterek, "İstediğimiz hedeflere ulaşabilmek için bütün gücümüzle çalışacağız" dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 3/11/2015 Salı
Güncelleme: 03:41 - 3/11/2015 Salı
Yeni Şafak

Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer, her geçen hafta daha iyiye gittiklerini belirterek ilerleyen haftalar için umutlu konuştu. Fenerbahçe Dergisi'nin Kasım ayı sayısına konuşan Kjaer, savunmada Abdoulaye Ba veya Bruno Alves'le oynamanın bir fark oluşturmadığını, tüm oyuncular olarak tek bir hedefe kilitlendiklerini aktardı. "Takım olarak her gün daha iyiye gidiyoruz" diyen yıldız oyuncu, "Ben baskıyı hissetmek istedim. Sonuna kadar zirveye oynayan bir takımda olmak istedim ve bu yüzden de Fenerbahçe'ye geldim. Burada sürekli kazanmak zorundasınız. Tüm enerjimi ve konsantrasyonumu Fenerbahçe'ye vermeye çalışıyorum. Burada futbol oynayacağım 4 sezon boyunca şampiyonluk yaşamak isterim" ifadelerini kullandı.


Ülkesinin en fazla kazanan sporcularından biri olarak gösterilmesiyle ilgili olarak da Kjaer, "İnsanların kazandığım parayla ilgili yorumlarına saygı duyuyorum. Şu an Fransa'dakinden daha iyi şartlarda bir kontratım var. Her zaman şükrediyorum" değerlendirmesini yaptı.



van Persie kadro dışı


F.Bahçe'nin Hollandalı yıldızı van Persie'ye milli takımdan şok haber. Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind, yıldız futbolcuyu Galler ve Almanya maçlarının kadrosuna davet etmedi. Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye'nin grubunda 4. olarak finallere gidemeyen Hollanda için kadrodaki bazı önemli oyuncularlarla yolların ayrılacağı konuşuluyordu; teknik direktör Danny Blind, ilk sinyali verdi. Deneyimli teknik adam, van Persie ile birlikte M.United'ın yıldızı Memphis Depay'ı kadroya çağırmadı. Blind, gerekçe olarak F.Bahçe'nin yıldız forvetinin formda olmamasını gösterirken, G.Saraylı Wesley Sneijder'i aday kadroya davet etti.



Ba riske edilmeyecek


F.Bahçe, Ajax maçı hazırlıklarını önceki gün yaptığı idmanla sürdürürken, sakatlıkları bulunan Markovic ve Caner Erkin'in tedavisine devam edildi. Senegalli defans oyuncusu Ba, takımdan ayrı özel program dahilinde çalışırken, bu oyuncunun Ajax maçında riske edilmeyeceği öğrenildi.



TARAFTAR TEPKİLİ


F.Bahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Ajax maçına İsrailli hakem Liran Liany atandı. Bu atama F.Bahçe taraftarının tepkisine neden oldu. Gerekçe ise Ajax taraftarının İsrail sempatizanı olarak bilinmesi. Ajax tribünlerinde İsrail bayrakları sıklıkla yer alırken, bunun nedeni de rakip taraftarların Ajax taraftarlarına 'Yahudi' etiketi yapıştırmış; Ajaxlıların da bunu övgü olarak kabul etmiş olması.


#Fenerbahçe
#Avrupa Ligi
#Liran Liany
#Simon Kjaer
8 yıl önce