|

Kocaelili pehlivanlar Kırkpınar yolcusu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Yağlı güreş ekibi, bu yıl 654.'si gerçekleştirilecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılmak için Edirne'ye gidiyor.

Yeni Şafak
10:59 - 21/07/2015 الثلاثاء
Güncelleme: 08:03 - 21/07/2015 الثلاثاء
IHA

Edirne Belediyesi tarafından Saray ilçesinde 24-26 Temmuz tarihleri arasında 654.'si yapılacak olan Geleneksel Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri için hazırlıklarını tamamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu yağlı güreşçiler, Kulüp Başkanı İslam Yücel ile bir araya geldi. Seka Park Otel'deki buluşmada güreşçi ve antrenörle bir araya gelen Kağıtspor Kulüp Başkanı Yücel ve yöneticiler, son durum hakkında bilgi alarak başarı dileklerinde bulundu.



Kulüp Genel Sekreteri Fatih Özkaraaslan, kulüp yöneticisi Erhan Öztürk'ün de yer aldığı değerlendirme toplantısında konuşma yapan kulüp başkanı İslam Yücel, “Hafta sonu ülkemizin en önemli organizasyonlarından biri olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri yapılacak. Kulübümüz pehlivanları 1937 yılından bu yana bu tarihi organizasyona katılıyor. Katılmakla birlikte bir çok da başarı elde etti. Bu yolda, siz değerli sporcularımızdan güzel haberler bekliyoruz. Hepinizi can-ı gönülden destekliyoruz. Yolunuz açık olsun" dedi.



Büyükşehirli yağlı güreşçilerden Faruk Akkoyun ve Mustafa Başdemir paşpehlivanlık kategorisinde yer alıyor. Baş altında 11, büyük ortada 6, Küçük ortada 5, küçük orta küçük boyda 5, diğer alt kategorilerde 20 sporcu er meydanında ter dökecek. Çarşamba günü Edirne'ye hareket edecek olan kafilede 60 yer alıyor.

#Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor
#Yağlı güreş
#Faruk Akkoyun
#Mustafa Başdemir
٪d سنوات قبل