|

Kerem Aktürkoğlu'na yumruk atan Marcao ile ilgili flaş karar

GZT Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na yumruk atan Marcao, kırmızı kartla oyun dışında kalmış ve kamuoyunun tepkisini çekmişti. Teknik direktör Fatih Terim, Marcao ile ilgili kararı henüz açıklamamışken bugün flaş bir gelişme yaşandı.

15:00 - 17/08/2021 Salı
Güncelleme: 15:19 - 17/08/2021 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Brezilyalı futbolcu Marcao'yu bugün sabah gerçekleştirilen idmana almadı.

GZT Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na yumruk atan Marcao'nun A Takım idmanına çıkmasını istemeyen Terim'in sabah idmanı özelinde böyle bir karar aldığı belirtildi.

Randers ile UEFA Avrupa Ligi play-off maçına çıkacak olan Galatasaray'da Marcao'nun geleceğinin kısa süre içerisinde belli olması bekleniyor.

Fatih Terim Marcao için ne söylemişti?
  • "Astım kestim ve attım demek çok kolay. Mesele yönetebilmek. Başkanımız, yönetimimiz, biz teknik heyet; gereken neyse yapacağız. Bundan herkes emin. Yapılması gereken neyse yapacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Bu aynı zamanda her oyuncuyu da ilgilendiren bir konu. Oturacağız, konuşacağız, bir nefes alacağız, bir rahatlamayı bekleyeceğiz sabaha kadar. Nasıl bir karar vereceğimizi yakında göreceksiniz."
Marcao ve Kerem Aktürkoğlu neden kavga etti?
  • Kerem Aktürkoğlu'nun 'sus' işareti yapmasına sinirlenen Marcao, savunma bölgesini terk edip takım arkadaşının üzerine yürüdü. Brezilyalı futbolcu, bununla yetinmeyip Aktürkoğlu'na yumruk salladı ve hakem Erkan Özdamar tarafından oyundan atıldı.

#Kerem Aktürkoğlu
#Marcao
#Galatasaray
3 yıl önce