Pianigiani: Kazanmak çok önemliydi

Aa
00:00, 24/01/2013, PerşembeG: Güncelleme: 23:44, 24/01/2013, Perşembe
Yeni Şafak
Pianigiani: Kazanmak çok önemliydi
Pianigiani: Kazanmak çok önemliydi

Basketbol THY Avrupa Ligi ''Top 16'' turu (F) Grubu'nda Rusya'nın Khimki takımını 85-82 yenen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Simone Pianigiani, çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. 

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan İtalyan teknik adam, Khimki gibi iyi bir ekibe karşı başarılı bir performans ortaya koyduklarını anlatarak, ''Zorlu bir sezon geçirdik ve bir şekilde Top 16'ya çıkmayı başardık. Ömer Onan ve Emir Preldzic olmadan kazandık. Sabah öğrendik oynayamayacaklarını ve sistemi değiştirmek zorunda kaldık. Oyuncular savaştılar ve ruhlarını ortaya koydular. Montepaschi Siena maçı bizim için kötü bir dönüm noktası oldu, oyuncular bütün güvenlerini kaybettiler. Ancak ardından çok çalıştılar. Bugünkü gibi oynamaya devam edersek daha iyi olacak her şey. Bu şekilde devam edersek başarılı olacağımızı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı. 

Bugünkü maçta uzun süre görev verdiği Kaya Peker ile ilgili düşüncesi sorulan Pianigiani, ''Kaya sezon başında sakattı. Zaman içinde toparladı. O nedenle çok süre almıyordu. Bugün gerekliydi onun oynaması. Tek oyuncu hakkında konuşmaktan çok hoşlanmıyorum. Herkes çok iyi oynadı. Gerçek bir takım gibi oynadık. Toparlamak için her şeyi yaptık'' diye konuştu. 

Kurtinaitis: ''Mağlubiyet büyük bir kayıp değil''

Khimki Başantrenörü Rimas Kurtinaitis ise Fenerbahçe Ülker karşısında aldıkları mağlubiyeti, büyük bir kayıp olarak görmediğini ifade etti. 

Fenerbahçe Ülker'in bu akşamki mücadelenin geneline bakıldığında savunmada iyi işler yaptığını kaydeden Kurtinaitis, şöyle konuştu:

''Fenerbahçe Ülker konsantre bir şekilde oynadı. Onlar için toparlanma şansı oldu. Tekrar gruptan çıkma şansı oluştu. Son çareleri gibiydi. Gerçekten çok savaştılar. Takımıma da teşekkür ediyorum. Sonuna kadar savaştılar. Top 16 üst seviyede basketbolun oynandığı bir tur. Çok şey değişebiliyor. Mağlubiyeti, çok büyük bir kayıp olarak görmüyoruz. Fenerbahçe Ülker ile evimizde de bir maç oynayacağız.'' 


Başlıklar :
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026