|

PROVASI ÜÇ PUAN 2-0

Serkan ve Jardel'in golleriyle Antalyaspor karşısında rahat bir galibiyet alan Galatasaray, lider Fenerbahçe'yi yakaladı.

.
00:00 - 15/04/2001 Pazar
Güncelleme: 10:41 - 16/01/2014 Perşembe
Yeni Şafak
PROVASI ÜÇ PUAN 2-0
PROVASI ÜÇ PUAN 2-0
Real maçı öncesi Fatih ilk kez sol kanatta oynarken, son haftaların başarılı futbolcusu Arif "Arif olan anlar" diyerek forma istedi.

Açılış kral Serkan'dan

Çarşamba günü Real Madrid'le Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında karşılaşacak olan Galatasaray, ligde de kazanmaya devam ediyor. Hafta içinde erteleme maçında İstanbulspor'u devirerek liderle arasındaki puan farkını 3'e indiren Sarı-Kırmızılılar, Antalyaspor'u da yenerek yoluna F.Bahçe'yi yakaladı: 2-0. Antalyaspor karşısında yıldız oyuncularından yoksun bir onbirle sahaya çıkan Sarı-Kırmızılılar, ilk yarıyı Serkan'ın 17. dakikada attığı golle 1-0 önde kapadı.

Jardel skoru bağladı

İkinci yarıya Serkan'ın yerine Jardel'i alarak başlayan Sarı-Kırmızılılar, oyundan düşen rakipleri karşısında üstün bir oyun sergiledi. Jardel, 52. dakikada 6 pas üzerinden topu boş kale yerine auta atarken, 54. dakikada zor pozisyonda topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0. Lucescu, golden sonra Real Madrid maçını düşünerek yıldızlarını kulübeye alırken, Cimbom, Arif ve Jardel'le yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı ve maç 2-0 G.Saray'ın üstünlüğü ile sona erdi.

STAT: Ali Sami Yen

HAKEMLER: Ali Uluyol **, Cengiz Akyüz **, Hakan Yavuz **

GALATASARAY: Taffarel **, Capone **, Emre Aşık ***, Bülent Korkmaz *** (Dk. 78 Vedat *) Fatih ***, Okan ** (Dk. 62 Hasan Şaş *) Ümit **, Suat **, Emre Belözoğlu **, Serkan *** (Dk. 46 Jardel **) Arif **

ANTALYA: Damjanac **, Şenol **, Guintchev **, Ahmet **, Dursun **, Uğur ** (Dk. 79 Mustafa Yalçınkaya *) Gaudino **, Mustafa Gürsel * (Dk. 70 Muzaffer *) Hüseyin **, Musiç *, Atilla * ( Dk. 46 Gerson *)

GOL: Dk. 17 Serkan, Dk. 58 Jardel

SARI KARTLAR: Fatih, Emre Aşık

23 yıl önce