Ricardo Quaresma: İstiyorlarsa yine ayrılırım

Yeni Şafak
00:13, 26/10/2018, CumaG: Güncelleme: 00:47, 26/10/2018, Cuma
Yeni Şafak
Ricardo Quaresma: İstiyorlarsa yine ayrılırım
Ricardo Quaresma.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Genk maçından sonra yaptığı açıklamada "Ben bu kulüpten bir kez ayrıldım. Eğer benim fazlalık veya sorun olduğumu düşünüyorlarsa yine ayrılabilirim" ifadelerini kullandı.


Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun üçüncü haftasında Genk'e 4-2 mağlup olduğu mücadelenin ardından Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İyi çalıştıklarını ancak karşılığını alamadıklarını söyleyen Quaresma, "Şans bizim yanımızda değildi. Şimdi dinlenmeye ihtiyacımız var. Hatalarımızı düzelteceğiz. Pazartesi günü galibiyete ihtiyacımız var" diye konuştu.

Taraftarların tepkisinin normal olduğunu belirten Quaresma, takımdan ayrılabileceği hakkında çarpıcı bir mesaj verdi.


Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026