|

Rıza Çalımbay acı haberi duyurdu: Ayhan hocanın ailesinden 15 kişi vefat etti

Sivaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yardımcı antrenör Ayhan Tenbeloğlu'nun yaşanan depremde birçok akrabasını kaybettiğini açıkladı.

09:39 - 7/02/2023 Salı
Diğer
Rıza Çalımbay
Rıza Çalımbay

Sivasspor, Kahramanmaraş merkezli depremde Hatay'da yaşayan yakınlarını kaybeden yardımcı antrenör Ayhan Tenbeloğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.


Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, A takım yardımcı antrenörlerinden Ayhan Tenbeloğlu'nun Hatay'da yaşayan çok sayıda akrabasının Kahramanmaraş merkezli depremde yaşamını yitirdiği belirtilerek, "Ayhan Tenbeloğlu'nun yakınlarının depremde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Başta Ayhan Tenbeloğlu olmak üzere, aile yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyor, hayatını kaybedenlere ise yüce Allah'tan rahmet diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.


"Ayhan hoca için çok üzgünüz"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, beIN Sports'a yaptığı açıklamada yardımcı antrenörü Tenbeloğlu'nun ailesinden 15 kişinin vefat ettiğini söyledi. Çalımbay, "Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun. Sabah ilk iş kaleci antrenörümüz Cengiz hocayı aradık. Onların durumunu öğrendik. Yardımcılarımdan Ayhan hoca için çok üzgünüz. Ailesinden 15 kişi vefat etti. Keşke yakın yerlerde olsak ve yardım edebilsek. Sivas'ta yoğun bir kar yağışı var. Çok sıkıntı bir gün yaşıyoruz. Kulüp olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.





#Sivasspor
#Ayhan Tenbeloğlu
#Rıza Çalımbay
1 yıl önce