|

Rıza Çalımbay'dan Milli Takım eleştirisi: "Adam hak ediyor ama çağırmıyorlar"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, oyuncusu Uğur Çiftçi'nin A Milli Takım kadrosuna alınmamasına sitem etti. Deneyimli çalıştırıcı, "Uğur neden alınmıyor bilmiyorum. Halbuki Milli Takım'ın onun gibi bir oyuncuya ihtiyacı var" dedi.

Haber Merkezi
16:36 - 2/10/2021 Cumartesi
Güncelleme: 16:40 - 2/10/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Hamit Altıntop ve Stefan Kuntz
Hamit Altıntop ve Stefan Kuntz

Alman teknik adam Stefan Kuntz ile yeni bir döneme başlayan A Milli Takım'ın Norveç ve Letonya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sol bek oyuncusu Uğur Çiftçi'nin milli takıma davet edilmesine tepki gösterdi.

Azerbaycan'daki CBC Sport kanalına konuşan Çalımbay'ın açıklamaları şöyle;

" Kadroyu Kuntz'un yaptığını sanmıyorum"
  • "Milli Takım kadrosunu Kuntz Hoca'nın yaptığını zannetmiyorum. Bilemez ki o Türk futbolcuların kimin nerede oynadığını. Ona mutlaka yardımcı olmuşlardır. Kuntz'u eleştirmek doğru değil, zaten benim Beşiktaş'tan takım arkadaşımdı."

"Uğur hak ediyor ama maalesef alınmıyor"

  • "Uğur Çifçti'yi neden almadılar anlamadım. İki sene üst üste Avrupa'ya giden hiçbir Anadolu takımı yok, sadece biz varız. Adam tüm bu maçların hepsinde başarılı bir şekilde oynadı. Uğur hak ediyor ama maalesef alınmıyor. Neden alınmıyor bilmiyorum. Halbuki Milli Takım'ın öyle birine ihtiyacı var."

A Milli Takım'a davet edilen futbolcular şöyle;

#Sivasspor
#Rıza Çalımbay
#Stefan Kuntz
#A Milli Takım
3 yıl önce