'Sabah namazından sonra onun için dua ediyorum'

Yeni Şafak
14:5624/06/2015, Çarşamba
G: 24/06/2015, Çarşamba
Yeni Şafak

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, cuma sabahları Yahya Efendi Camii'nde sabah namazını kıldıktan sonra Beşiktaş'ın eski stadına ismini veren Şeref Bey'in mezarını ziyaret ettiğini dua okuduğunu söyledi.

TRT Diyanet kanalındaki 'Sabah Ola Hayrola' programına konuk olan Fikret Orman, Şeref Bey'in 43 yaşında öldüğünü söyleyerek "Şeref Bey olmasaydı Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak kalacaktı" dedi. Şeref Bey'in futbolun kurucusu olduğunu söyleyen Orman her cuma ona dua ettiğini anlattı.



Ölümle ilgili de konuşan Orman cenazenin kaç kişiyle kaldırılacağının önemli olduğunu söyleyerek, bunun en iyi örneği Süleyman Seba'nın cenazesinde yüz binlerce kişi olduğunu hatırlattı.



'Namazdan sonra kendimi zinde hissediyorum'

Güne erken başladığını anlatan Fikret Orman "Sabah namazını kıldıktan sonra kendimi çok zinde hissediyorum" dedi. Hayatı bir lambaya benzeten Orman "Anahtar da Cenab-ı Allah'ın elindedir. Ne zaman kapatacağını kimse bilmez kapattığı zaman her şey biter. Onun için yaşadığımız süre içersinde kul hakkı yemeden vatana millete ailemize hayırlı işlere vesile olup insanlığa yararlı olmalıyız" dedi.


#Fikret Orman
#Beşiktaş
#Sabah Namazı