|

Şenol Güneş'ten oyunculara: Pes edene forma yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Karagümrük mücadelesindeki puan kaybının motivasyonu düşürmesine izin vermiyor. İsteksiz oyunculara tolerans göstermeyen Güneş, "Vazgeçen olursa diğerleri sahaya çıkar" uyarısı yaptı.

09:39 - 3/02/2023 Friday
Yeni Şafak
Şenol Güneş ve ekibi
Şenol Güneş ve ekibi

Beşiktaş, 5 haftalık galibiyet serisini Fatih Karagümrük maçında berabere kalarak sürdüremeyince zirve ile olan puan farkı açıldı.


Son galibiyetlerle umutlarını artıran siyah-beyazlı camia bu puan kaybıyla moralini bozsa da teknik direktör Şenol Güneş, takımın motivasyon kaybı yaşamasına izin vermiyor. Yarınki Sivasspor deplasmanında eksiklere rağmen galip gelmek zorunda olduklarını bilen deneyimli çalıştırıcı, takımdaki oyuncuları da bu yönde motive ediyor. Herkese eşit mesafede olduğunu ve iyi mücadele edene forma verdiğini söyleyen Güneş, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Kritik bir puan kaybı yaşadık. Ama pes etmeyeceğiz. Çok zor bir maça çıkıyoruz. Sezon sonuna kadar pes etmek yok. Vazgeçen olursa onun bizimle yürümesi mümkün değil" dediği öğrenildi.


Eksikler dikkat çekiyor


Beşiktaş'ta Sivasspor maçı öncesi önemli eksikler bulunuyor. Orta sahada Gedson Fernandes'in sarı kart cezalısı, Josef ve Salih Uçan'ın sakat olması nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Güneş, çözüm ararken Amir Hadziahmetovic'in transferinin yetişmesiyle nefes aldı. Dün ilk antrenmanına çıkan Bosna Hersekli futbolcunun yarın ilk 11'de oynaması bekleniyor. Bu arada dünkü antrenmanı Başkan Ahmet Nur Çebi de izledi.





#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Sivasspor
1 year ago