|

'Shota ile aynı dili konuşuyoruz'

Geçen yıl Trabzonspor'u çalıştıran Ersun Yanal'ın kadro dışı bırakıp gönderilmesini istediği Kevin Constant, yeni teknik direktör Shota Arveladze ile iyi bir elektrik yakaladıklarını belirtti, "Çok kısa dönem birlikteyiz ama aynı dili konuştuğumuzu düşünüyorum" dedi.

Yeni Şafak
16:58 - 5/07/2015 Pazar
Güncelleme: 14:02 - 5/07/2015 Pazar
DHA

Takımın kamp yaptığı otelde basın toplantısı düzenleyen Kevin Constant, sezon hazırlıklarına iki gün önce başladıklarını hatırlatırken şunlardı söyledi: "Öncelikle şunun altını çizmek istiyorum; Trabzon'da kalmaktan, burada bulunmaktan, buraya hizmet edecek olmaktan dolayı mutluyum. Yeni teknik heyet, yeni bir çalışma ortamı var. Hocayla ve yardımcılarıyla konuştum. Çalışmaların güzel bir uyum içinde başladığını söyleyebilirim. Şu ana kadar her şey iyi gidiyor. Umut ediyorum ki, sezon sonuna kadar güzel şeyler bizimle birlikte olacak.''



'Shota güven veriyor'

Geçen sezon Ersun Yanal'la aralarında yaşanan sorunları geride bıraktığını belirten Constant, açıklamasını şöyle sürdürdü:


"Açıkçası eski hocayla alakalı çok fazla şey söylemek istemiyorum. O konu benim için kapandı. Bizim için burada daha önemli bir konu var, o da mevcut koşullar. Shota Arveladze ile çok kısa dönem birlikteyiz ama onun bana verdiği güven, benim ona yapmak istediklerimi anlatış şeklimle, birbirimizi yakaladığımızı düşünüyorum. Aynı dili konuştuğumuzu düşünüyorum o anlamda. Kendi seviyemin bu olmadığı ortada. Bunun üzerine çıkmam lazım. Çok daha fazlasını vermem lazım. Beklentinin bu yönde olduğunun farkındayım. Daha önemlisi kendimden de beklentim bu yönde. Bu kamp boyunca geçmişi bir kenara bırakacağım. O dönem benim için kapandı. Buradaki işe daha fazla nasıl odaklanabilirim, hem kendi seviyeme, hem takıma nasıl katkıda bulunabilirim diye çalışacağım. Benim de gelecek sezon beklentilerim çok iyimser ve pozitif yönde."


#Trabzonspor
#Kevin Constant
#Shota Arveladze
9 yıl önce