|

Sinan Engin: Fikret Orman Arda Turan ile görüştü

Yorumcu Sinan Engin, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın devre arasında Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan milli futbolcu Arda Turan ile Londra'da görüştüğünü ifade etti.

Yeni Şafak ve
10:12 - 17/12/2017 Pazar
Güncelleme: 10:48 - 17/12/2017 Pazar
Yeni Şafak
Arda Turan, Barcelona'da bu sezon hiçbir maçta forma giyemedi.
Arda Turan, Barcelona'da bu sezon hiçbir maçta forma giyemedi.

Barcelona'dan ayrılması beklenen ve hangi takıma gideceği merak konusu olan Arda Turan'la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, milli futbolcunun Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve kulübün transfer komitesi başkanı Umut Güner'le Londra'da bir araya geldiğini ifade etti.

Engin'in Arda Turan'la ilgili yaptığı açıklama şöyle;
  • "Ben Arda Turan'ın ne yapacağını biliyorum ama söylemem. Mesela bir bilgi vereyim. Fikret Orman ile Arda Turan, Londra'da görüştüler. Yan masada olan bir arkadaşım tesadüfen görmüş. Yanında Umut Güner de varmış ama ben Arda Turan'ın Türkiye'ye gelmesini istemiyorum. Arda Turan bütün Beşiktaş bestesini bilir. Yakın arkadaşı Serdar Özkan'la söylerlerdi."

Fikret Orman ne demişti?

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Lepzig maçı öncesi yaptığı açıklamada Arda Turan'ın gündemlerine olmadığını ifade etmişti.

Başkan Orman şöyle konuşmuştu;
  • "Arda Turan çok üst düzey bir oyuncu. Çok da sevdiğim bir çocuktur. Türk sporunun önemli bir markası. Ancak Beşiktaş'ın o mevkilerde çok oyuncusu var. Rotasyonda zorlanıyoruz diye siz de söylediniz. Arda gündemimizde yok."

#Arda Turan
#Sinan Engin
#Beşiktaş
#Fikret Orman
6 yıl önce