|

Sivasspor-Fenerbahçe maçından önce Robinho tartışması

Sivasspor-Fenerbahçe maçında kadrolar açıklandıktan sonra Robinho'nun ilk 11'de olmaması dikkati çekti. Ev sahibi ekibin Avrupa kupalarına katılma şansının devam ettiği Fenerbahçe karşılaşmasında Brezilyalı dünya yıldızın olmaması konusunda Samet Aybaba'dan da açıklama geldi.

Yeni Şafak
18:43 - 14/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 18:50 - 14/04/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Robinho.
Robinho.

Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe maçı öncesinde Brezilyalı dünya yıldızı Robinho'yu yedek kulübesine oturttu. Tecrübeli futbolcuya ilk 11'de şans vermeyen Aybaba, maç öncesinde tartışma çıkartan tercihinin nedenini açıkladı.

Samet Aybaba'nın açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Böyle maçlar oyuncular için avantaj. Büyük bir takımla oynayacağız diye motive ettik. Daha önce bu seviyedeki takımları yendik, bunu kazanalım ve geçen haftayı unutturalım dedik. Robinho önce yükselir, sonra düşüş yapar diye düşündük. Üst düzey oyuncu, oyunculuğunu tartışmayalım. Rakip sert, iyi savunma yapıyorlar, iyi daraltıyorlar. Robinho'nun sorun yaşayacağını düşündüğüm için sonradan bir hamlemiz olsun diye düşündük. Fenerbahçe'nin önde Giuliano ile etkinliği var, oyunu yönetiyor. Giuliano'ya yakın bir oyuncu oynatacağız. "


#Fenerbahçe
#Robinho
#Sivasspor
6 yıl önce