|

Sivasspor-Fiorentina maçının son bölümünde skandal olay

Sivasspor ile Fiorentina arasında oynanan karşılaşmanın son bölümünde istenmeyen olaylar yaşandı. Sivassporlu bir taraftar sahaya girerek rakip takımın oyuncusuna yumruk attı. Mücadele sonunda Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, İtalyanlardan özür diledi.

00:37 - 17/03/2023 Cuma
Yeni Şafak
Sivasspor-Fiorentina maçının son bölümünde taraftar sahaya girdi.
Sivasspor-Fiorentina maçının son bölümünde taraftar sahaya girdi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ikinci maçında deplasmanda Sivasspor’u 4-1 mağlup eden Fiorentina’da Teknik Direktör Vincenzo Italiano, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

Bir gazetecinin, “Maç sonuna doğru taraftar sahaya girdi ve arbede yaşandı. Bunun hakkında neler söylersin?” şeklindeki sorusuna Italiano, “Bu duruma yapılacak yorum yok. Utanılacak bir durum olarak görüyorum. Futbolcumuzun burnu kırıldı. Şu anda soyunma odasında oturuyor. Böyle bir olayın bütün maçı mahvettiğini düşünüyorum. Maça gelirsek iyi oynadık ve kazandık. Tur atladığımız için memnunum” yanıtını verdi.

Sivasspor Teknik Direkörü Rıza Çalımbay ise yaşananlardan dolayı özür diledi. Çalımbay'ın basın toplantısındaki sözleri şöyle;

''Tüm İtalyanlardan özür diliyoruz. Hiç olmaması gereken bir olay yaşadık. Sivas’ta daha önce böyle bir olay yaşanmamıştı."



#Sivasspor
#Fiorentina
#Rıza Çalımbay
1 yıl önce