|

Sol Bamba Trabzonspor'da

Bordo-mavililer, daha önce anlaşma sağladığı Leicester Cityli stoperin transferini resmen bitirdi. 27 yaşındaki futbolcunun sözleşme fesih bedeli olarak İngiliz kulübüne 750 bin sterlin ödenecek

00:00 - 19/06/2012 Salı
Güncelleme: 02:27 - 19/06/2012 Salı
Yeni Şafak
Sol Bamba Trabzonspor'da
Sol Bamba Trabzonspor'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Leicester City'de forma giyen Souleymane Bamba'yı renklerine bağladı. Paris Saint Germain altyapısında futbola başlayan Bamba, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. Bamba'nın kendisiyle daha önce anlaşan Trabzonspor, oyuncunun kulübü Leicester City ile 750 bin sterlin bonservis bedeli karşısında anlaşmaya vardığını borsaya bildirdi. Trabzonspor'a transferinden önce İngiltere Championship takımlarından Leicester City'de oynayan 1.90 boyundaki Souleymane Bamba, İskoç ekibi Hibernian'dan transfer edilmişti. İngiltere'de forma giydiği 52 karşılaşmada 3 kez fileleri havalandıran 27 yaşındaki stoper Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da görev alıyor. Bamba daha önce Paris Saint-Germain ve Dunfermline formalarını da giydi.

ALPER POTUK ZİRVESİ BUGÜN

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla alınmasını istediği Alper Potuk'un transferi için bugün Eskişehirspor ile masaya oturacak. Başkan Sadri Şener, 'Alper için yarın (bugün) Eskişehirspor ile masaya oturuyoruz. Biz 3 milyon euro verdik, onlar 4 milyon euro istiyor. Alper olmazsa alternatif isimlere bakacağız' değerlendirmesini yaptı.


Serdar ve Cenk'e karşılık Sapara

Bordo-mavililer, Gaziantepspor'dan transferi düşünülen Serdar Kurtuluş'un yanı sıra Cenk ve Muhammet'in de transferi için girişimlerini sürdürüyor. Başkan Sadri Şener, "Gaziantep Sapara'yı istiyor. Biz de Sapara'ya karşılık Muhammet veya Cenk Tosun'dan birini isteyeceğiz. Serdar Kurtuluş da listemizde' sözleriyle transfere açıklık getirdi. Trabzonspor'un Sapara'yı Serdar Kurtuluş ve Cenk transferlerinde takas olarak kullanmayı planladığı belirtildi.


Serkan: Burak'ın gitmesi kötü olur

Trabzonsporlu Serkan Balcı, Burak Yılmaz'ın bordo mavili takımdan ayrılmasının takım için iyi olmayacağını söyledi. Lig TV'ye değerlendirmede bulunan yıldız futbolcu, Burak'ın Trabzonspor'a katkılarının tartışılmaz olduğunun altını çizdi. Gelecek sezonun çekişmeli geçeceğini düşünen Serkan, şike iddialarının gölgesinde kalan 2011-2012 sezonunu kötü bir yıl olarak değerlendirdi.




12 yıl önce