|

Torino ve Club Brugge Miha Zajc'ı istiyor

Teknik direktör Jorge Jesus'un göreve gelmesiyle birlikte forma süresinde düşüş yaşayan Miha Zajc'a, İtalya ve Belçika'dan talipler var. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Zajc için gelen teklifleri incelemeye başlayan Fenerbahçe, uygun bir bonservis ücreti gelmesi durumunda Sloven oyuncuyu elden çıkartacak.

Haber Merkezi
09:37 - 25/11/2022 Cuma
Güncelleme: 09:48 - 25/11/2022 Cuma
Yeni Şafak
Miha Zajc'ın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.
Miha Zajc'ın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

İtalya Serie A takımlarından Torino ve Belçika ekibi Club Brugge, Fenerbahçe'nin Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc'ı transfer etmek istiyor. Sarı-lacivertliler de sezon sonunda sözleşmesi bitecek başarılı orta saha oyuncusu için gelecek teklifleri değerlendiriyor.

Miha Zajc İtalya'ya dönmek istiyor

Teknik direktör Jorge Jesus'un göreve gelmesiyle birlikte yedek kalan Zajc da kariyerini italya Serie A'da sürdürmek isterken, menajeri aracılığıyla kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Fenerbahçe de sezon sonunda bedelsiz göndermek yerine Sloven orta saha oyuncusu için 3-4 milyon euro civarında gelecek teklilere açık. Teknik direktör Jorge Jesus'un da oyun sistemine uymayan Zajc'ın satılmasına onay verdiği öğrenildi.

  • Miha Zajc yerine Bruma
  • 28 yaşındaki futbolcuyla devre arasında yolların ayrılacağı, yerine Bruma'nın kadroya alınacağı öğrenildi. Lisansı çıkarılmayan Portekizli futbolcu da bu süreçte sakatlığını atlattıktan sonra takımla birlikte çalışmalara katılmıştı. Bruma hazırlık kampında da takımla çalışmalara devam edecek.

#Fenerbahçe
1 yıl önce