|

Vitor Pereira sürpriz 11'inin nedenini açıkladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Sivasspor maçındaki kadro tercihiyle ilgili konuştu. Portekizli çalıştırıcı, Attila Szalai ve Enner Valencia'yı koruma adına ilk 11'de tercih etmediğini söyledi.

Haber Merkezi
16:42 - 12/09/2021 Pazar
Güncelleme: 16:56 - 12/09/2021 Pazar
Yeni Şafak
Pereira, Altay maçında oyuncularına taktik veriyor.
Pereira, Altay maçında oyuncularına taktik veriyor.

Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor'u konuk eden Fenerbahçe'de teknik direktör Pereira, mücadele öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Kadro tercihi hakkındaki soruyu yanıtlayan deneyimli teknik adam, şöyle konuştu:

"Oyuncuları sakatlıktan korumamız gerekiyor"

  • "Mili takım arasında gençlerle çalışmak zorunda kaldık. Yeni transferler de aramıza katıldı. Dün ilk defa bütün takım antrenman yapma imkanımız oldu. Attila Szalai 9 günde 3 maç oynadı. Hepsinde 90 dakika oynadı. Yorgunluk var. Sakatlık olmaması açısından oyuncuları korumamız gerekiyor. Valencia da keza öyle. Valencia çok uzun bir yolculukla çıkıp dün buraya vardı. Bu oyuncuları da korumamız gerekiyor sakatlıktan. Mevcut sakatlıktan çıkan oyuncularım da var. Tüm bunları değerlendirince böyle bir 11 çıkardım. Önümüzde bir Avrupa Ligi maçı da var. Oyuncuları sakatlıktan korumamız lazım. Biz kadro seçimlerimizi yaparken tüm bu değerlendirmeleri yapmamız gerekiyor."
Pereira'nın Sivasspor 11'i
  • Altay, Tisserand, Min-jae Kim, Serdar, Osayi, Zajc, Gustavo, Muhammed, Mesut, Rossi, Berisha



#Fenerbahçe
#Vitor Pereira
#Attila Szalai
#Enner Valencia
3 yıl önce