|

Yılmaz Vural'dan Ali Koç'a çağrı: "Biz hazırız"

Teknik direktör Yılmaz Vural, Fenerbahçe'yi çalıştırmaya bir kez daha talip olduğunu açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'a seslenen deneyimli çalıştırıcı, "Hazırım" mesajı verdi.

15:25 - 8/06/2021 Salı
Güncelleme: 15:29 - 8/06/2021 Salı
Diğer
Yılmaz Vural son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u çalıştırdı.
Yılmaz Vural son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u çalıştırdı.

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları sürerken Yılmaz Vural'dan dikkati çeken bir çıkış geldi. 68 yaşındaki teknik adam, sarı-lacivertli takımı çalıştırmaya talip olduğunu açıkladı.

YouTube'da yayın yapan "Bağımsız Ekran" kanalına konuk olan Yılmaz Vural, şu ifadeleri kullandı;

"Benimle yarım saat konuşsun, anlaşması şart değil"
  • "Ben bu yeterlilikle, bu eğitimimle, bu tecrübemle, böyle bir takımı iddialı şekilde yöneteceğimi düşünüyorum. Sıfır hatayla iş yapabileceğimi düşünüyorum. Biz hazırız. Ali Bey'e de buradan sesleniyorum, bir dostu olarak rica ediyorum; bir yarım saat benimle konuşsun, benimle anlaşması şart değil. Müsaade etsin de, biz de futbol hakkında bir şeyleri ifade edelim. Çünkü ömrümüz geçti."
"Her zaman talip oldum"

  • "Ben böyle görevlere her zaman talip olan birisiyim. Ben kendisiyle barışık bir adamım. Her zaman talip oldum, yine talibim. Türkiye'de bu göreve talip olmak ayıplanacak hale gelmiş. Söylesinler bakalım, benim yetersiz olduğum konu neymiş?"

#Yılmaz Vural
#Fenerbahçe
#Ali Koç
3 yıl önce