Yine İtalya yine şike operasyonu

Yeni Şafak
11:33, 23/06/2015, Salı
AA
Yine İtalya yine şike operasyonu

İtalya İkinci Futbol Ligi (Serie B) takımlarından Catania’nın başkanı Antonio Pulvirenti ile birlikte 7 kişi, geçen sezon maç satma ve satın alma faaliyetlerine karıştıkları şüphesiyle gözaltına alındı.

Ülkenin yeni güne şike soruşturmasıyla başlamasına neden olan haberde, Sicilya adası takımlarından Catania'nın adının maç satın alma faaliyetlerine karıştığı belirtildi.



İtalyan basınına yansıyan haberlerde, Catania kenti mafya ile mücadele savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında maçların sonucunu değiştirerek, lige tesir edecek faaliyetlere giriştikleri şüphesiyle Catania Kulübü Başkanı Pulvirenti, başkan yardımcısı Pablo Cosentino, eski sportif direktör Daniele Delli Carri gibi isimler başta olmak üzere 7 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.



Polisin, Catania kentinin yanı sıra Roma, Chieti ve Campobasso şehirlerinde de arama faaliyetlerini sürdürdüğü kaydedildi.


İtalyan emniyetinin Genel Soruşturmalar ve Özel Operasyonlar Birimi'ne (DİGOS) bağlı ekiplerinin de destek verdiği soruşturmada Catania dışında başka spor kulübünün adının geçmediği ve başka kişilere yönelik soruşturmanın şu an için söz konusu olmadığı ifade edildi.

Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026