|

Asphalt 9: Legends iOS ve Android için yayınlandı

Asphalt 9: Legends nihayet çıktı. Mobil platformun en başarılı oyunlarından olan Asphalt serisinin yeni oyunu Asphalt 9: Legends, iOS ve Android platformlarında yerini aldı. Sevilen yarış oyunu başarılı grafikleriyle dikkati çekiyor. Peki, Asphalt 9: Legends boyutu ne kadar? Asphalt 9: Legends oyununda hangi arabalar var? Asphalt 9: Legends nasıl indirilir? iOS ve Android için yayınlanan Asphalt 9: Legends oyununu indirmek için gerekli linkler ve oyun hakkında her şey haberimizde.

Yeni Şafak
11:03 - 26/07/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:04 - 26/07/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Asphalt 9: Legends
Asphalt 9: Legends

Gameloft’un başarılı yapımlarından Asphalt serisinin yeni oyunu Asphalt 9: Legends artık yayında. Asphalt 8 Airborne'nun devamı niteliğindeki Asphalt 9: Legends, Ferrari, Porsche, Lamborghini ve W Motors gibi meşhur üreticilerin imzasını taşıyan gerçek hiper otomobillerden geniş bir yelpaze sunuyor.

Rüya gibi pek çok araç arasından dilediğinizi seçebildiğiniz oyun, sisteminizi baya yoracak gibi gözüküyor.




Araçları kişisel zevkinize göre modifiye edebileceğiniz oyunda, oyuncuların yarışlara odaklanmalarını sağlamak için kontrolleri kolaylaştıran yeni bir kontrol şeması olan
TouchDrive
özelliği eklenmiş.

Asphalt 9: Legends'ın World Series Multiplayer moduyla farklı liglerde gerçek zamanlı olarak 8 oyuncuya kadar yarışmanız da mümkün. Ayrıca Asphalt serisinde bir ilk olan Kulüp özelliğiyle birlikte kendi çevrimiçi topluluğunuzu oluşturabilirsiniz.


Asphalt 9: Legends araç listesi

Gameloft, Asphalt 9: Legends oyununda yer alan araçların listesini yayınladı. Lamborghini, Mercedes-Benz, Ferrari, Porsche gibi birçok markanın yer aldığı oyunda istediğiniz aracı seçebilmeniz mümkün. Asphalt 9: Legends oyununda yer alan araçların tam listesi şöyle:


Asphalt 9: Legends nasıl indirilir?

Asphalt 9: Legends hem iOS hem de Android kullanıcılarına sunuldu. Android 4.3 ve iOS 8.0 üstünde çalışan oyunun boyutu yaklaşık 1.5 GB. Oyunu telefon ya da tabletinize indirmek için aşağıda yer alan size uygun bağlantıya tıklamanız yeterli.



Asphalt 9: Legends araç tanıtım videosu

iOS ve Android için yayınlanan Asphalt 9: Legends indirmek isteyenler "
Asphalt 9: Legends nasıl indirilir?"
başlığı altındaki uygun bağlantıya tıklayarak oyunu indirebilir.

#Asphalt 9: Legends
#Asphalt 9
#Gameloft
#Oyun
6 yıl önce