|

Call of Duty MW2 Remastered Amazon'da ortaya çıktı

Amazon İtalya’da listelenen Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered görseli oyun severleri heyecanlandırdı. Savaş oyunları denince ilk akla gelen serilerden birisi olan Modern Warfare’in ilk bölümü geçtiğimiz yıl yenilenerek satışa sunulmuştu. Listelenen Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered isimli oyunun çıkış tarihi ve fiyatı da yazıyor.

Yeni Şafak
13:47 - 17/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 13:49 - 17/03/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Oyunun yayınlanan görseli.
Oyunun yayınlanan görseli.

Olay ilk olarak İtalyan oyun severler tarafından fark edildi. Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered isimli ürün 30 Nisan tarihinde 19.99 Euro fiyat etiketiyle Amazon İtalya’da listelendi. Oyun ilk olarak PS4 ve Xbox One için satışa çıkacağı belirtildi.

Bu satıcı firmanın yanlışlıkla yüklediği hatalı bir görsel de olabilir. Dolayısıyla iddiaların gerçeği yansıtmama ihtimali de mevcut. Ancak Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered isimli oyunun günümüz konsollarına uyarlanmış halinin çıkması büyük bir sürpriz olmayacaktır.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered oyunu geçen yıl çıkarken bir süreliğine sadece Playstation 4 kullanıcılarına özel olarak sunulmuştu. Bu nedenle ikinci oyunun yenilenmiş versiyonu içinde böyle bir yöntem izlenebilir.

#Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered
#Oyun
#Playstation 4
6 yıl önce