|

Whatsapp'ta Facebook ve Instagram videoları oynatılabilecek

WhatsApp’a gelen son güncellemeyle artık Facebook ve Instagram videoları sohbetlerden çıkmadan izlenebilecek. Popüler mesajlaşma uygulaması bu özelliği kısa bir süre önce YouTube videoları için getirmişti.

Yeni Şafak
11:19 - 9/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:44 - 9/05/2018 Çarşamba
Facebook satın aldığı tüm uygulamaları sürekli olarak geliştirerek birbirine bağlamaya çalışıyor.
Facebook satın aldığı tüm uygulamaları sürekli olarak geliştirerek birbirine bağlamaya çalışıyor.

WhatsApp'ta size gönderilen videoları izlerken uygulamayı terk etmenize gerek kalmayacak. Gelen videolar Facebook ve Instagram'a ait olduğu sürece onları sohbet penceresi içerisinde izleyebileceksiniz.

Yeni işlev bununla da kalmıyor, videoları dilerseniz resim-içinde-resim modundayken izleyebilirsiniz. Yani videoyu küçük bir kutucuk içerisine alıp, diğer WhatsApp sohbetlerine bakabiliyorsunuz.


Facebook, bünyesinde yer alan uygulamalar arasındaki geçişi daha az fark edilir bir hale getirmek için çalışmalar yapıyor. Firma geçen sene Instagram hikayelerini Facebook'ta paylaşma işlevi sunmaya başlamıştı. Bu senenin başında çıkan bazı raporlar, firmanın Instagram hikayelerini WhatsApp'ta paylaşmaya izin veren bir işlev sunmak için çalıştığını söylüyordu.


Instagram ve Facebook videolarını WhatsApp'ta seyredebilmek, veri ihlali skandallarına rağmen bu platformları kullananlar için gayet güzel bir geliştirme olmuş. Şu an iOS kullanıcılarına sunulmaya başlanan güncelleme, henüz Android'e gelmedi.

#Instagram
#Whatsapp
#Facebook
#Video
6 yıl önce