Yağmur yağdı Google aramaları patladı

Yeni Şafak
10:1318/07/2017, Salı
G: 18/07/2017, Salı
Yeni Şafak
İstanbul'da ani bastıran yağmur sonucu oldukları yerde mahsur kalan çok sayıda insan Google'da hava durumunu aradı.
İstanbul'da ani bastıran yağmur sonucu oldukları yerde mahsur kalan çok sayıda insan Google'da hava durumunu aradı.

İstanbul'da şiddetli yağışın etkisini göstermesiyle birçok yer su altında kaldı. Ani bastıran yağmurun ardından Google aramaları da adeta patladı. Google Trendler verilerine göre, son 3 saat içinde Türkiye’de en çok yapılan arama başlığı ‘Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Gök gürültüsü’ oldu.


İstanbul’u etkisi altına alan gök gürültüsü ve kuvvetli sağanak yağmurun ardından birçok ev ve işyerini su bastı. Yollarda araç boyu yağmur suları akarken, köprü ve tüneller de kullanılamaz hale geldi.

Ani bastıran yağmurun ardından Google aramaları da adeta patladı. Google Trendler verilerine göre, son 3 saat içinde Türkiye’de en çok yapılan arama başlığı
‘Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Gök gürültüsü’
oldu.

Trend sorgular listesi ise şu şekilde:
  • - İstanbul hava durumu
  • - Hava durumu
  • - MGM
  • - Hava
  • - Yalova hava durumu
  • - Meteoroloji İstanbul
#İstanbul
#Hava durumu
#Google
#Trendler