|

TurkNet müşteri hizmetleri numarası, TurkNet tel nosu

TurkNet müşteri hizmetleri telefon numarası (tel no) ve diğer iletişim bilgilerini haberimizde sizlerle paylaştık. Aracı internet hizmeti sağlayıcı kurum olan TurkNet tel nosu ve twitter adresine haberimiz üzerinde ulaşabilirsiniz. İnternet kopması, internet hız düşüklüğü, internet kurulumu, modem bağlantısı işlemleri için TurkNet müşteri hizmetlerini kullanabilirsiniz. İşte TurkNet Tel nosu...

Yeni Şafak
16:46 - 7/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:41 - 7/12/2017 Perşembe
Diğer
Türknet müşteri hizmetleri numarası, Türknet tel nosu iletişim bilgileri haberimizde.
Türknet müşteri hizmetleri numarası, Türknet tel nosu iletişim bilgileri haberimizde.

TurkNet müşteri hizmetleri telefon numarası (tel no) ve diğer iletişim bilgilerini haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Günümüzün vazgeçilmez hizmetleri arasında yer alan internet artık hemen hemen her evde mevcut. İnternetin olmaması ise büyük bir eksiklik olarak hissediliyor. İnternet servis sağlayıcı kurumlardan biriside Türknet. Türk Telekom alt yapısı kullanan Türknet adil kullanım kotası olmaması tercih nedenlerinin başında geliyor. İnternet kopması, modem kurulumu, internet hız düşüklüğü, internet bağlantı işlemleri için Türknet müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinde iletişime geçebilirsiniz. İşte Türknet müşteri hizmetleri tel no!

TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş

Genel Müdürlük: Büyükdere Caddesi No:121, Ercan Plaza Kat:2, 34394 Gayrettepe, İstanbul

Müşteri İlişkileri Merkezi: Astoria AVM - Büyükdere Caddesi No:127, Kat:-3, 34394 Gayrettepe, İstanbul (Çalışma Saatleri: 10:00 – 19:00)

Müşteri İlişkileri Merkezimiz hafta sonu kapalıdır

Müşteri İlişkileri Merkezimiz, resmi tatil nedeniyle, 30 Ağustos – 04 Eylül tarihleri arasında kapalı kalacaktır.

7/24 Çağrı Merkezi: 0 850 288 80 80 / 0 850 288 70 01

Faks: 0 212 216 55 60

TÜRKNET MÜŞTERİ HİZMETLERİNE ULAŞILMAMASI VATANDAŞLARIN BÜYÜK SORUNU HALİNE GELMİŞTİR. TÜRKNET MÜŞTERİ HİZMETLERİNE TÜRKNET TWİTTER ÜZERİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ. MÜŞTERİ HİZMETLERİNE BU TWİTTER HESABI YAZABİLİRSİNİZ:
TÜRKNET KİMDİR?

1996 yılında, en yeni teknolojileri ve kendi geliştirdiği yöntemleri uygulayarak, ülkemizde internet hizmeti vermek amacıyla kurulmuş, yenilikçi bir iletişim şirketidir. Bağımsız bir yeni nesil telekom operatörü olan Turknet bireylere ve kurumlara kendi geliştirdiği uygulamalarla, üstün kaliteli iletişim hizmetleri sunmaktadır. TurkNet, yaygın ve yüksek kapasiteli ulusal veri omurgasını kullanan yüksek kalitede, güvenilir, telefon, internete erişim, özel sanal ağ (IP MPLS, VPN), bulut, veri merkezi ve barındırma hizmetleri Türkiye’nin her bölgesinde halkımızın hizmetindedir. Yerel, ulusal ve uluslararası ağımızı genişleten, yedekli fiber optik kablo tesisi için yatırımlarımız hız kesmeden devam etmektedir. Her yıl ciddi boyutlarda büyüyen TurkNet, Türkiye’nin En Büyük 100 Bilişim Şirketi arasındadır.

TÜRKNET ALT YAPISI

Ülkemizde, binalarımıza bakır kablo üzerinden gelen hatlar yerleşik operatöre aittir. Fiber kablo üzerinden gelen hatlar Turknet, Yerleşik Operatör veya diğer operatörlere aittir. Bina içi bakır kablolar ise, bina sahibi tarafından tesis edilmiştir. İnternet ve telefon hizmetlerinde, hizmet kalitesini etkileyen en önemli parametre, güçlü bir altyapı ve bu altyapının iyi yönetilmesidir. TurkNet kendi kurup yönettiği ve sürekli olarak izlediği altyapısı ile kullanıcılarına, sorunsuz hizmet sunmayı amaç edinmiştir.

TÜRKNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ TEL NO

Bize, 0850 288 80 80 numaralı çağrı merkezimiz ve online platformlar üzerinden 7x24 ulaşabilirsiniz.

TÜRKNET AVANTAJLARI

İnternet hizmetinizde TurkNet ayrıcalığı ile aldığınızda sahip olacağınız beş önemli avantaj bulunmaktadır;

• 24 ay boyunca en iyi fiyat garantisi

• İnternet ve ses hizmetlerini tek faturada alma kolaylığı

• Kendi altyapısı ile hızlı, kesintisiz ve kaliteli hizmet

• Memnun edici müşteri deneyimi

• Ezber bozan uygulamalar ve avantajlar

TurkNet müşteri hizmetleri telefon numarası (tel no) ve diğer iletişim bilgilerini haberimizde sizlerle paylaştık.

#turknet
#turknet tel no
#turknet telefon numarası
#turknet telefon no
#turknet müşteri hizmetleri
6 yıl önce