|

Filiz Aker kimdir, kaç yaşındaydı? Dora Ercan Filiz Aker'i anlattı

Filiz Aker kimdir sorusu dün gecenin cevap bekleyen sorularının başında geliyor. Vatan Şaşmaz’ı öldüren daha sonra da kendi canına kıyan eski manken Filiz Aker kimdir? Vatan Şaşmaz’ı öldüren Filiz Aker’in yeğeni, teyzesiyle ilgili tüm detayları anlattı.

Yeni Şafak
09:59 - 28/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:06 - 28/08/2017 Pazartesi
Diğer
Vatan Şaşmaz’ı öldüren eski manken Filiz Aker kimdir?
Vatan Şaşmaz’ı öldüren eski manken Filiz Aker kimdir?
Filiz Aker kimdir
, kaç yaşındadır soruları Vatan Şaşmaz’ın ölümünün ardından en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Dün akşam saatlerinde gelen son dakika haberlerine göre Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker otel odasında ölü olarak bulundu. Alınan bilgilere göre Vatan Şaşmaz’ı sırtından vurarak öldüren
Filiz Aker
, daha sonrasında ise kendini de vurdu. Yaşanan olayların ise perde arkası oldukça fazla merak ediliyordu.
Filiz Aker
’in yeğeni Dora Ercan ise yaşanan tüm olayları anlattı.
Dora Ercan şöyle konuştu:

“Cafedeydik. Oturuyorduk duygusal konuşmalar yapıyordu. 'Çok mutluyum' diyordu. 'Hiç bu kadar mutlu olmadım ama benim mutluluğum seni üzebilir sakın üzülme' falan filan diyordu. 'Bir yarım saat yukarı çıkacağım bir arkadaşımla görüşeceğim' dedi. 10 dakika geçti aradım, 'geliyor musun canım' dedim, 'geliyorum' dedi. Sonra yine zaman geçti aradım telefonu kapalıydı. Otelden de aradım. Yukarı çıktım ,kapıyı çaldım kimse açmıyor. Teyzeme ona 'ulaşamıyorum' dedim. Güvenlik aldık, resepsiyondan. Kapıyı açtırdık. Üst kilitliydi. Kapı açılınca baktık yerde yatıyor Vatan. Kırmızı gömlekli kotlu birini gördük herhalde Vatan’dır bu dedik. Teyzemle Vatan’ın ilişkisi çok daha öncesine dayanıyor, şu anda öyle birşey yoktu. Yeni bir ilişki yoktu. Neden Vatan’la buluştu bilmiyorum. Hiçbir şeyden haberim yok.

Yıllardır platonik aşıktı

Teyzem yıllardır Vatan’a aşıktı platonik olarak. İnan teyzeme üzülüyorum. Ama o kadar da çok Vatan’a üzülüyorum ki. Eşi hamile miymiş onu da bilmiyorum. Sadece bana 'yarım saat yukarı çıkıyorum' diye diretti. Teyzem uzun zamandır burada kalıyordu. Yaklaşık bir senedir falan. Ben de Ahmet’le evlenince burdan gelin çıktım.

İki senedir teyzem bu otelde kalıyordu

Teyzemde tutku halindeydi. Vatan’ın hiçbir suçu yok. Teyzemin bitmeyen bir Vatan aşkı vardı. Teyze 'saçmalama' derdim. "Karısını boşayacak benimle evlenecek" derdi. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Yerde bir adam yatınca Vatan’a olan aşkını bildiğimden 'odur' dedim. Teyzeme çok üzüldüm ama Vatan’a 10 kat daha üzüldüm. Neredeyse iki senedir teyzem bu otelde kaldığından (silahı öyle sokmuş olabilir diyor)...

#Filiz Aker
#Filiz Aker kimdir
#Vatan Şaşmaz
7 yıl önce