17:00, 16/04/2026, Perşembe
Okulda katliam yapan cani İsa Aras Mersinli’nin poligon görüntüleri ortaya çıktı: Baba ifadesinde anlatmıştı
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Haydarbey Mahallesi’nde bulunan Ayser Çalık Ortaokulu’nda meydana gelen silahlı saldırı Türkiye’yi yasa boğdu. 8’inci sınıf öğrencisi İsa Aras Mersinli tarafından gerçekleştirilen olayda 10 kişi hayatını kaybetti. Kahramanmaraş’ta okula saldıran İsa Aras Mersinli’nin poligonda atış talimi yaptığı görüntüler ortaya çıktı.
BABA İFADESİNDE ANLATMIŞTI
Öte yandan baba Uğur Mersinli’nin ifadesinde,
"Bu hafta Pazartesi günü emniyetin poligonuna giderek kendime ait silah ile atış yaptım, oğluma da bir kaç el atış yaptırdım, oğluma karşıdaki hedefi gösterdim, silahın rast gele kullanılmayacağını hedef alınarak atış yapılacağını söyledim, bende oğlum atış yaparken bir kaç fotoğraf ve videosunu çektim bundaki kastım hatıra olarak kalmasıydı ve hevesini köreltmekti, fotoğrafları daha sonra WhatsApp üzerinden oğlum İsa'ya gönderdim, emniyetten öğrendiğime göre oğlum söz konusu fotoğrafları arkadaşlarına göstermiş, arkadaşları hayretle karşılamış"
demişti.
Gündem
Kahramanmaraş'ta okula saldırı düzenleyen İsa Aras Mersinli'nin ölüm nedeni belli oldu: 'Bıçaklanma sebebiyle dış kanama'

Gündem
Kahramanmaraş’taki saldırıda kahramanlık hikayesi yaşandığı ortaya çıktı: Silah seslerini duyup okula koşmuş

Hayat
10 kişiyi katleden katilin WhatsApp profilinde bir incel katilin fotoğrafı var

Gündem
CHP’nin provokatör vekili Mahmut Tanal yine iş başında

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.