|

Mehmet Emin Can'dan Yeni Şafak'a ziyaret

Diyarbakır'ın kanaat önderlerinden eski Refah Partisi İl Başkanı, İl Müfettişi ve halen AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Emin Can Gazetemizin Diyarbakır İl Temsilciliğini ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Yeni Şafak
00:00 - 12/03/2009 Perşembe
Güncelleme: 17:43 - 12/03/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Mehmet Emin Can'dan Yeni Şafak'a ziyaret
Mehmet Emin Can'dan Yeni Şafak'a ziyaret

Ziyarette konuşan Mehmet Emin Can Yeni Şafak Gazetesi'nin Türkiye'nin birikimi olduğunu; gerek haberleri ile gerekse yorum ve makalelerini ile toplumun vicdani olduğunu ifade ettiler. Yeni Şafak'ın yayın politikasının devam etmesi gerektiğini iafede eden Can, özellikle Ergenekon ve çetelerin üzerine gidilmesi gerektiğini belirtti. Yazarların çifte standarttan uzak ve gerçekçi olduğunu kaydeden Can, "Yeni Şafak Gazetesini köşe yazarların Diyarbakır'a panel, konferans vb. kültürel kalkınmada katkıda bulunmalarını beklemekteyiz. Diyarbakır medeniyetlerin beşiğidir. 27 Sahabe'nin türbesi bu şehirde yer alıyor.

Bu rakam Mekke ve Medine'den sonra üçüncü sayıda sahabenin şehit verildiği yer olarak Diyarbakır'ın manevi özelliğini taşımaktadır" dedi. İl Temsilciliği M. Nur Kaya ise, "Sayın Başkanın temenni ve tavsiyelerine her zaman ihtiyaç duyuyoruz. Bu nazik ziyareti için teşekkür ederim" diye konuştu.


15 yıl önce